Kategorier
Blandet Erhverv

Stressbehandling

Lider du af stress? Så læs med her for at modtage gode råd

Gode råd der har hurtig virkning:

  1. Undgå stimulanser
    F.eks. kaffe, alkohol, sukker, tobak mv. Stimulanser holder ens nervesystem kørende og forværrer stress. Lys fra computer, telefon, TV osv. Anses også som stimulanser, der lokker hjernen til at tro at det er dagslys. Erstat de dårlige stimulanser med f.eks. urtete, en gåtur, et mellemmåltid osv.
  2. Sluk mobilen
    Mobilen kalder efter din opmærksomhed. Indholdet på din mobil byder på mange information, som din hjerne registrerer som afbrydelser. De afbrydelser stresser vores hjerne og gør det svært for os at koncentrere os om de tvi var i gang med. Er du stresset i forvejen, bør du huske dig selv på at slukke mobilen når du rent faktisk slapper helt af.
  3. Få tilstrækkeligt med søvn
    Søvn er lige så vigtigt som sund kost og motion. Sover du dårligt, falder dit energiniveau og du har mindre overskud til at komme igennem dagen. Indretningen i dit soveværelse bør være enkel så der ikke er noget der forstyrrer dig. Samtidig forstyrrer lys og lokker din hjerne til at tro at det er dag. Det kan derfor være en god investering at få fat i et mørklægningsgardin. Temperaturen i dit soveværelse bør heller ikke være for høj. Man sover bedst i et køligt rum.

Hos Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik kender vi til alt omkring stress. Vi tilbyder stressbehandlinger, som sammensættes ud for din specifikke situation og dine personlige behov. Ved en stresstest arbejdes der ligevægtigt med dine mentale og fysiske spændinger. En stressbehandling omfatter bl.a. samtaleterapi, praktiske råd, afspænding, kropsterapi, hjernegymnastik, sanseøvelser, energiøvelser og visualiseringsøvelser. Din stresscoach er Tina Kasan som er autoriseret fysioterapeut, osteopatisk manuel terapeut, certificeret rosenterapeut mv. Under en stressbehandling, forsøger vi i samarbejde, at sørge for at du igen kommer i balance og får dit liv tilbage. Stressbehandlingen udføres bl.a. også med henblik på at få dig hurtigt og nænsomt tilbage på arbejdslivet. Stressbehandlingen er god for dig som f.eks. er sygemeldt med stress og gerne vil tilbage på din arbejdsplads, til dig som føler sig presset på arbejdet og søger ny energi og overskud, eller til dig som kæmper med at få arbejdsliv og familieliv til at hænge sammen eller hvis du lider af sygdom eller anden stress tæt på livet. Uanset hvilke stressudfordringer du møder i din dagligdag, så kan Humlebæk Fysioterapi & Stressklinik hjælpe dig.

 

Kontakt klinikken for at høre mere om vores stressbehandling og for at booke tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *