Kategorier
Blandet Erhverv

Restaurant og selskabslokaler ved Kalundborg Fjord

Friske råvarer tilberedt fra bunden

Hos Restaurant Gisseløre i Kalundborg får du et moderne køkken, hvor råvarerne er friske og alle retter tilberedes fra bunden!

Restauranten i Kalundborg tilbyder både frokost-, aften- og månedsmenu, samt mad ud af huset og udlejning af selskabslokaler.

 

Dansk køkken møder fransk-italiensk gastronomi

Både frokost og aften, kan man nyde smørrebrød og klassiske danske retter, så som Stjerneskud, Rødspættefilet og Hakkebøf. Retterne er hovedsageligt lavet på danske råvarer, og tilbereder alt fra bunden – dvs. At køkkenet selv koger deres fonder, og bruger friske grøntsager. Aftenens menukort afspejler et mere internationalt fransk-italiensk inspireret køkken, med retter så som rødvinsbraisseret lammeskank, Bøf af striploin med cremede bøge- og kejserhatte, pommes rissolées og garniture.

 

Natur idyl ved Kalundborg Fjord

Med grønne omgivelser og beliggenhed nær Kalundborgs Fjord, hvor du fra restaurantens lyse træhus sidder med en idyllisk panoramaudsigt over Asnæs og havet.
Beliggenheden giver mulighed for at nyde en gåtur langs stranden efter dit måltid, eller du kan sunde dig med den smukke udsigt fra vores teaktræ-terrasse.

 

Selskabslokaler i idylliske omgivelser

Ønsker du altså at afholde bryllup, sølvbryllup, konfirmation, fødselsdag, eller en helt fjerde begivenhed, så giver Restaurant Gisseløre dig mulighed for, at benytte restaurantens idylliske omgivelser til at danne fundamentet for dit arrangement.

Tillader vejret det, er teaktræ-terrassen et oplagt og skønt sted at nyde en velkomstdrink eller kaffe, alt imens man kan holde øje med børnene der løber rundt og leger – skulle der være børn med til arrangementet. Fra restauranten til Kalundborg Fjord er der ca. 20 meter, hvor man kan man gå forbi vilde hybenroser. Lokalerne kan bookes til selskab fra omkring 30-60 gæster, og ejerne gør en dyd ud af, at planlægge arrangementet i samarbejde med dig, så du får en god oplevelse og velsmagende mad, uanset budgettet.

Ønsker du at holde festen i hjemmet, står Restaurant Gisseløre også klar til at levere mad ud af huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *