Kategorier
Bil, MC & Både Penge & Økonomi

Køb af både boomer

Interessen boomer for at købe båd

Der er sket en mærkbar øget interesse for at handle både herhjemme, og mange bådforhandlere taler om væsentligt øget trafik på deres hjemmesider, herunder Carver Yachts Scandinavia, som har fået tredoblet deres besøgstal på hjemmesiden i årets første måneder, ligesom de personlige henvendelser er taget til. Hos Carver samler interessen sig især om de nye modeller fra Sessa Marine i Italien; Cruiser Line samt Key Largo motorbåde i størrelsen 20-40 fod.

– Ikke alene har vi i de seneste måneder under coronakrisen haft en tredobling af besøgende på vores hjemmeside, men vi har også mærket, at rigtig mange danskere har sluppet interesseren for storbyferie og charterrejser med fly. Det er tydeligt, at man vender blikket mod sommerhuse, camping og både for at holde de kommende ferier hjemme, udtaler indehaver af Carver Yachts, Niels Stielund fra Dragør til Bådmagasinet.

En del af henvendelserne er fra nye kunder, som ringer for at høre mere om de mindre både. Mange af dem er på vej til at blive sejlere, også er der de eksisterende sejlere, som går efter at skifte deres båd ud med en større

– For nogen er det drømmen om at få et flydende sommerhus. De vil opleve friheden på vandet, og krisen har så at sige sparket drømmen fremad, forklarer Niels Stielund.

Den øgede interesse er også begyndt at blive til konkrete købsaftaler. Lige nu er importøren i Dragør i færd med at hjemtage en Sessa F42 i specialudgave til næsten seks millioner kroner, som man regner med at kunne levere til kunden allerede i slutningen af maj måned.

– Det er en flot yacht, som efter kundens ønske kommer i en speciel antik-grå og hvid farve med teakdørk i hele båden og skabslåger i højglans Piano lak. Den har to IPS 500 Volvo indenbordsmotorer og alt i elektronik samt andet udstyr, inklusiv hydraulisk badeplatform. Et par uger efter ankommer en Key Largo 27 også med indenbordsmotor, Raymarine kortplotter, musikanlæg, køleskab, elektrisk toilet med holdingtank og meget mere. Vi sørger altid for, at man får en hel pakke med al nødvendigt udstyr og luksus, når der handles. Den vil blive udstillet rundt omkring i Danmark, men vi har allerede flere potentielt interesserede, og derfor har vi bestilt en ekstra demoyacht hjem, som er en Sessa C42 foruden vores eksisterende demobåd, en C38, siger Niels Stielund.

Han oplever især en stor interesse for den nye Key Largo serie af daycruisere på 22-34 fod, som ligger i prisklassen 800.000-1,1 mio. kroner. Carver Yachts har nu agenturet i hele Skandinavien, efter at man sidste år overtog eneretten fra den norske forhandler, der i øvrigt har solgt over 200 af Key Largo motorbåde.

Hvis man har lyst til at opleve Key Largo-bådene med egne øjne, så er muligheden der i midten af juni måned i havnene i Århus, Juelsminde, Dragør og Malmø.

Ønsker du dig en ny båd, men magler den sidste finansiering, så kan du søge efter et bådlån. Ved et bådlån hos Autolånet.dk, lader du bankerne kæmpe om at give dig det bedste tilbud, ved helt enkelt at sende én ansøgning og du vil få tilbud fra flere banker.

Kilde: Bådmagasinet.dk, Autolånet.dk

 

En kommentar til “Køb af både boomer”

Og her et års tid senere ser vi stadig en nærmest stigende interesse for både. Tak for en god beskrivelse af interessen, der er ganske fascinerende :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *