Kategorier
Penge & Økonomi

Om Online Lån – Kviklån

Kort introduktion omkring online lån – Kviklån

Står du i en situation, hvor du skal bruge penge nu og her, så har du flere muligheder for at låne penge i dag. Hvis du gerne vil optage et lån, men ikke har den nødvendige sikkerhed i for eksempel hus eller hjem, som banken kræver, kan det være svært at finde en løsning.
Når du går ind i en bank i dag, vil de gerne have sikkerhed for deres penge. De almindelige banker vil ofte ikke låne penge uden sikkerhed, og slet ikke i dag. Efter finanskrisen i 2007 har stort set alle almindelige banker har sat højere kriterier og krav for udlån af penge.
Imidlertid kan du finde en løsning hos nogle af Internettets mange online banker. Bankerne er ofte filialer af de banker du kender fra gadebilledet, men når du ansøger online banker, kan du få helt andre muligheder. – bl.a. kviklån.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Mange online banker låner penge ud mod sikkerhed og ofte store beløb. Hvis du ikke har en bil eller et hus, kan du også finde banker som låner penge ud uden at du skal stille sikkerhed. Dette betyder, at skulle du ikke kunne betale din gæld tilbage, vil du blive registreret i RKI, men banken kan ikke tage dine ejendele.
Beløbet du kan låne uden at stille sikkerhed er naturligvis noget mindre, end vis du stiller sikkerhed med en bil eller et hjem. Banken løber jo en større risiko ved disse lån, og derfor er de nødt til at begrænse muligheden for deres eventuelle tab. Du vil også opleve, at renten og udgifterne til et lån uden sikkerhed, kan være lidt højere end andre lån, hvor banken har sikkerhed i for eksempel en bil.
Når du ansøger om lån i en online bank, kan du i princippet være hel anonym. Du skal ikke oplyse, hvad du skal bruge pengene til, og du skal ikke vente i flere uger på at få svar på din låne ansøgning. Faktisk er det en god ide at sende ansøgningen om morgenen, da du ofte vil kunne have pengene i løbet af 24 timer.

Kviklån

Gode råd når du låner penge

Når du har brug for at låne penge, skal du sikre dig, at du får det beløb du skal bruge. Når du låner penge uden at stille sikkerhed, skal du også sikre dig, at banken kan låne dig det beløb, du skal bruge. Der kan være stor forskel på hvor meget du kan låne med et kviklån – Du kan finde de forskellige lånudbydere her: Lån-Kviklån.dk.
Herefter skal du finde det rigtige lån med den billigste rente, og ikke mindst de billigste gebyrer. Dette gør du ved at se på ÅOP de årlige omkostninger i procent.
Hvis du kun kigger på den billigste rente, kan du snyde dig selv voldsomt, for mange online banker tjener deres penge på gebyrer og tillæg for lånet. Når du optager lånet, så lån kun det du har brug for, da det altid er meget dyrt at låne penge online.
Samtidig skal du aldrig låne flere penge, end du har råd til at tilbagebetale igen. Fald ikke i den fælde, hvor du låner penge til fornøjelser, for så herefter at måtte låne penge for at kunne afbetale på gælden. Det er en farlig rutsjebane, som kan koste dig meget dyrt i sidste ende.

2 kommentarer til “Om Online Lån – Kviklån”

Enig – gennemsnitsgebyrene på hurtige lån er utroligt høje de fleste steder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *