Kategorier
Mode, Design & Livsstil

Papilio – Skræddersyede jakkesæt

Papilio skræddersyer jakkesæt, så de matcher kundens personlige stil og mål. For os handler det om, at jakkesættet lever op til kundernes forventninger, kropsmål og ønsker. De skaber jakkesæt ud fra fem essentielle elementer: design, gode materialer, præcise mål, valgfrihed og et solidt stykke håndværk.

Designet får du mulighed for at udvælge og sætte dit personlige præg på jakkesættet. Vi vejleder vores kunder i valget, så det perfekte jakkesæt kan blive til virkelighed.

Materialerne er af bedste kvalitet og vi yder det ypperste service for vores kunder. Vi bruger materialer såsom Loro Piano, Dormeuil, Holland & Sherry, Reda og mange flere.

Målingen foregår ved, at vi anvender su misure, som betyder, at vi syr efter dine kropsmål og kropsholdning. Dette vil ske ved enten måling med hånden eller digitalt.

Ved jakkesættet, som vi skræddersyet til dig, vælger du selv hvordan det skal foregå. Vi benytter os af made-to-measure, som vil sige, at du udvælger stofmaterialer, farve og design.

Håndværket, der bliver brugt til at sy dit jakkesæt, er made-to-measure og Bespoke.

Papilio skræddersyer jakkesæt til enhver lejlighed uanset om du skal bruge det til hverdag, fest eller bare mangler et. Vi har et stort udvalg med flotte kombinationer, som kan være til inspiration for kunden.

Vi mener, at der ikke bør være en herregarderobe uden herrehabitter og det klassiske jakkesæt.

Vi tilbyder et skræddersyet jakkesæt, som vi i fællesskab designer, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på. Om sættet er til hverdagsbrug, bryllup eller noget helt tredje, så har vi den rette løsning til netop dig. Hvis du er interesseret og samtidig har brug for en loyal og omhyggelig skrædder, som befinder sig henholdvis i København og Malmö, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller se nærmere på vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *