Kategorier
Mode, Design & Livsstil

Psykoterapi

Styrk dit ægteskab på mange måder

Ifølge statistikker er der mange danske par som går til parterapi af den ene eller anden grund. Det er meget forskelligt hvorfor par netop begynder til dette. Nogle af de mest almindelige årsager er hvis der er problemer indbyrdes således, at hverdagen ikke rigtig hænger sammen. En terapeut kan også hjælpe par med at håndtere stress, hvis den ene partner har været udsat for det. Langt de fleste er glade for samtaleterapi, fordi de netop får løst nogle konflikter, bliver bedre til at forstå hinanden så ægteskabet kan komme på rette vej igen.

Parterapi

Der findes mange reklamer omkring parterapi rundt omkring i Danmark, så hvis man er fast besluttet på at prøve det, så kan det være svært at vide hvem man skal gå til. Man kan læse om andre pars erfaringer med de forskellige terapeuter således, at man kan blive inspireret til at vælge en dygtig og erfaren person. Hvis man er bosat i Jylland, så kan det anbefales at gå til parterapi i Nørre Snede. Terapeuterne har mange års erfaring og ved netop hvordan de skal håndtere forskellige par.

Psykoterapi

Hvis man har nogle psykiske problemer med sig selv, så er der også mulighed for at få afhjulpet dette problem hos en terapeut. Terapeuter har speciale i bestemte fagområder, så du kan nemt også finde en psykoterapeut. Hvis din partner har nogle problemer, så kan det være en god ide at tage med for at støtte partneren. Samtidig får man af terapeuten nogle redskaber til hvordan man kan tackle de svære tider og hjælpe din partner på bedste vis.

Terapi er godt

Selvom man går til psykoterapi, parterapi eller anden form for terapi, så er det ikke ensbetydende med at ens ægteskab er ved at gå i opløsning. Nogle gange har man brug for hjælp udefra til at tackle nogle situationer, hvilket kun kan være med til at gøre båndet mellem to mennesker stærkere.

Torben Hansen

Web – https://www.torbenhansen.com/

Tel. – 61330640

Jeg har klinik her:

Nørre Snede – Lindbjerg allé 14

Ud over konsultationer i Nørre Snede tilbyder jeg også samtaler via Skype.

En kommentar til “Psykoterapi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *