Kategorier
Køb Online

Little Live Pets – Wrapples

Wrapples – Et sikker hit under juletræet

Wrapples – Jeg må sige, at som forældre – så er der stor chance for du bliver skør af at høre på dem, men børnene elsker dem. Wrapples fra ”Little Live Pets” bliver helt sikkert et af årets store julehit under juletræet, men skynd dig inden de bliver udsolgt – da kun få butikker har dem.

I stedet for at tale en masse om hvad de kan, de har bl.a. 50 lyde og reaktioner mm., så hellere vise hvad kunderne, som har købt dem, skriver om de søde små dyr.

”Min datter så reklamen med Wrapples på youtube og sagde “Jeg vil have en!” Så vi købte en til hende, den er sød, det er som et klaparmbånd, der går rundt om håndledet, de snakker sjovt på en ikke-menneskeligt måde og de lyser op for at vise dig følelser. Hun kan godt lide den. Det er en sjov, unik gave”.

 

”Det har været et par uger siden vi købte dem, og børnen bærer rundt- og leger med dem hele tiden, og de er et stort hit ved deres venner. De er dybest set en mere nuttet version af fingerlings eller Pomsies – i min voksne mening. De synger, snakker sammen og går i seng efter cirka ti minutter (hvis man ikke rører dem eller har dem på), så batterierne ikke dør så hurtigt. Når jeg taler om batterier, er jeg så glad for at de tager 2 AAA batterier, fordi de er meget billigere, sikrere og lettere at skifte end et lille batteri”.

 

”Dette er en sådan forbedring i forhold til de elektroniske fingerdukker. Bare wrap dem rundt om håndleddet og de forbliver der. De er meget bedre end f.eks. Pomsies, der nemmere falder af og ikke kan så meget.”

 

”Jeg kan godt lide at du kan sætte mere end én sammen for at få dem til at snakke. Det er sødt.”

 

”Jeg købte dette legetøj til mit barnebarn, som er 7. Hun elsker det. Meget kreativ, interaktiv og smart. Jeg har allerede bestilt 3 mere! Dette er mine julegaver til børnene!”

 

”Hvad er der ikke at elske? SÅ MEGA CUTE! Min 6 årige datter er så forelsket i disse Wrapples.”

 

”Selv om de markedsfører dette meget til piger, så vil drenge også elske dette produkt. Min 5 årige dreng elsker at lege med denne ting. For at opsummere dette er det et wrap-on robotdyr med interaktive følelser, lyde mm. Den kommer med 2 x AAA batterier, og denne lille wrapples ven har mere end 50 reaktioner. Øjne lyser afhængig af dens humør og vil tale med dit barn, når dit barn interagerer med dette kæledyr. De interagerer også med andre Wrapples, og de vil synge med hinanden. De er meget ligesom Fingerlings eller Pomsies, bare meget bedre.”

 

”Et meget sødt lille legetøj, der kan sættes rundt om dit barns håndled. Den taler til dig og reagerer på bevægelser mm. Deres store øjne lyser op for at matche deres humør. Når de holdes eller hænges op og ned, så falder de i søvn. De elsker også virkelig, at reagere på dig og til hinanden (andre Wrapples). Der er over 50 lyde og reaktioner. Fantastisk interaktivt legetøj. Højt anbefalet herfra.”

 

”Hvad få man, når man kombinerer et armbånd med en Gremlin lignende væsen, du får Wrapples. Denne søde lille fyr snakker og siger mange lyde, mens den hænger ud på dit håndled. Min 5 årige elsker den og bar den rundt i dagevis. Jeg tror, ​​at disse Wrapples fra Little Live Pets, vil være meget populære for yngre skolebørn, specielt til jul. Samlet set er de meget søde og mine børn elsker dem!”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *