Kategorier
Blandet Erhverv

Lederudviklingsforløb

Erhvervscoach, stresscoach og personlig coach

Jeg hedder Anders Elholm Jeppesen og er erhvervscoach, stresscoach og personlig coach. Jeg tilbyder et blandt andet et 12 måneders individuelt lederudviklingsforløb, hvor der er faste elementer og samtidigt plads til individuelle ønsker for udvikling og indhold.

Målet for forløbet er, at du som leder det næste år får skabt enestående resultater i din jobfunktion samtidigt med, at du fungerer som et helt menneske både på jobbet og privat. Du skal ikke gå på kompromis med familie, parforhold og helbred. Det kan lade sig gøre at have det hele!

Vi har en kickoff samtale, hvor vi finder de tre højst prioriterede mål for det næste år, skaber momentum og aftaler de praktiske detaljer for forløbet. Herefter har vi tre grundlæggende samtaler, en samtale per mål. Målene defineres klart og tydeligt, forhindringer og ressourcer afklares, vi laver en handlingsplan per mål og aftaler hvordan vi måler fremskridt.

Herefter aftaler vi, om der er behov for at eksterne konsulenter gennemgår handlingsplanerne. Det kan være nødvendigt, hvis det er et specifikt område, som hverken du eller jeg har kompetencerne til at lave en grundig og brugbar handlingsplan for. Herved kvalificerer og skærper vi handlingsplanerne. Det kunne være en it-konsulent, markedsføringskonsulent, salgskonsulent, LEAN-konsulent, eksportkonsulent eller hvad der er relevant for dit mål.

De næste 8 gange vi mødes arbejder vi intenst med at gøre dig i stand til at nå målene, uanset om der er ydre eller indre forhindringer. Vi holder øje med fremskridt, de aftalte målepunkter og tilretter handlingsplanerne efter behov. I processen fungerer jeg som coach og sparringspartner, der både kan hjælpe dig over forhindringer, sikre vedholdenhed og dedikation og give dig rum til refleksion, perspektivering og inspiration.

Du vil undervejs altid have adgang til en digital mappe med diverse materiale samt ubegrænset e-mail og telefonsupport.

Ring eller skriv endelig til mig for yderligere oplysninger om forløbet ’Din vej til enestående resultater’

 

Elholm Coaching v/Anders Elholm Jeppesen

Mobil: 5193 5003

Web: Elholm-coaching.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *