Kategorier
Bolig & Have Køb Online Mode, Design & Livsstil

Billige Plakater

Billige Plakater til salg fra PlakatPlaza.dk

Stort online galleri – PlakatPlaxa.dk – sælger plakater til de danske kunder som aldrig før.

Danskerne er vilde med kunst til væggen. PlakatPlaza.dk, der er et nyt online galleri på nettet.

Jeg skriver denne artikel, da jeg og min kone ledte efter ny flot kunst til væggene, efter vi var flyttet ind i vores nybyggede hus – i vores søgning fandt vi endelig siden PlakatPlaza.dk, som havde flotte billige plakater, som vi synes var utroligt pæne:

“Da vi for nogle år siden flyttede ind i et nybygget hus havde vi mange kvadratmeter hvide vægge, der manglede udsmykning. Vi er begge vilde med malerier, og vi ønskede at pryde væggene i vores hjem med flotte og farverige kunst plakater eller malerier. Desværre var det ikke sådan til at finde plakater, der passede til vores prisklasse. Malerier og plakater hos de danske gallerier kostede let op til 10-15.000 stykket.

Så det var en lettelse, da vi fandt PlakatPlaza.dk, som netop havde den stil og kvalitet vi søgte efter. Må også sige, at kundeservicen var i top – Da vi havde nogle uddybende spørgsmål, ringede vi og fik hurtigt svar på vores spørgsmål.”

PlakatPlaza.dk adskiller sig fra de traditionelle danske gallerier ved at sælge sin kunst – malerier og plakater – til priser, der ligger på et helt andet niveau end hvad man normalt ser.

Plakatplaza - plakater

Moderne Kunst Plakater

Det er især den abstrakte kunst og de moderne plakater, der hitter i de danske hjem. Dette skyldes især, at vi i dag indretter vores hjem meget stilrent. Både plakater og abstrakte plakater og malerier skaber en fantastisk synergieffekt med de meget stilrene hjem, idet de er modpolen til de rene linjer, der ellers går igen i hele boligen.

De moderne indrammede plakater er et hit i de danske hjem. Det er overvejende de meget moderne, samt minimalistiske plakater, der sælges til de danske kunder. Disse plakater danner en rød tråd med stilrene indretning, og kan derfor uden problemer indgå som en del af boligen. De fleste vælger at kombinere plakater og malerier, hvor malerierne optager de lidt større vægge, og plakaterne bliver sat op der, hvor vægpladsen er mindre, men hvor det stadig giver mening at hænge noget op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *