Kategorier
Bil, MC & Både

En fremtid i bilbranchen?

Drømmer du om en fremtid i bilbranchen?

Der er mange veje ind! Det vigtigste er dog først og fremmest interessen! I bilbranchen kan du være automekaniker, og være den der er tættest på bilerne, eller du kan arbejde med indkøb og salg af biler (brugte som nye). Mulighederne er mange!

Automekaniker

Som automekaniker vedligeholder og reparerer du biler, busser og lastvogne. Du udskifter mekaniske dele, justerer motoren og bruger ofte en computer til lokaliserer fejl. Du kan specialisere dig i et bestemt mærke, eller i en bestemt type opgave, fx at syne biler. Med denne uddannelse kan du arbejde på autoværksteder eller hos en autoforhandler. Du kan ansættes af en eksisterende virksomhed, eller du kan starte dit eget.

Bilhandel

Har du interessen, men ligger din evne i kommunikation og salg fremfor i fingrene? Måske er bilhandel noget for dig! Bilhandel kan foregå både som engros- og detailhandel, og du kan handle både med nye og brugte biler eller reservedele til køretøjer. Denne branche omfatter både engros- og detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser, samt engros- og detailhandel med campingkøretøjer, trailere, lastbiler mm.

Mulighederne er mange, hvis du vil arbejde med bilhandel. Du kan tage vejen som finans- eller handelsøkonom, eller du kan tage en automekaniker uddannelse og bygge videre på.

Du kan lære alt hvad der er at vide om biler, men du kan ikke lære at blive en god sælger. Hvis du har genet i dig, så følg din vej!

I Bonde’s Auto ved vi hvad der er af vide om biler, og hvad der er bedst for den enkelte! Vi bestræber os på at have glade og tilfredse kunder, og yder altid en kæmpe indsats, for at opfylde dette!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *