Kategorier
Bolig & Have

Dansk Alarm Sikring

Hos Dansk alarm sikring hjælper vi dig med din sikkerhed. Vi kommer ubudne gæster på forkant, og hjælper dig til at du føler dig sikker i dit eget hjem, eller så din arbejdsplads er sikret. Dansk Alarm sikring er ejet af Sten Qvist, som gjort det til en milepæl for medarbejderne, at have fokus på kundernes behov. Vi laver skræddersyet løsninger til dig og vi er aldrig længere væk en et telefonopkald. Vi kommer hellere end gerne ud til dig, hvis der er opstået et akut problem, du har brug for hjælp til.

Hos Dansk Alarm Sikring, kan vi tilbyde alt fra tyverialarmer til kameraovervågning. Med kameraovervågning, afdækker vi gerne et større område, så du er sikker på at have overblik over et stort område, med mange hjørner. Vi ønsker at du skal have den bedste løsning til dit behov. Derudover tilbyder vi også låsearbejde, hvis du skulle have været så uheldig at have låst dig ude af dit hjem. Det opleves tit at der i dagligdagen, hos diverse virksomheder, er problemer med piratkopiering af nøgler, og det er derfor umuligt at vide hvor mange nøgler der er i omløb. Vi anbefaler Ruko Garant Plus, da disse låsesystemer er baseret på den nyeste teknologi. Vores låsesmede kommer gerne forbi dig og giver dig et uforpligtet tilbud. Vi ønsker selvfølgelig at du får den bedste sikkerhed, så der ikke opstår problemer i jeres virksomhed, med piratkopiering af nøgler.

Vi tilbyder ydermere adgangskontrol. Med denne service, gør vi det muligt for dig at holde styr på i din virksomhed, hvem der har adgang til et fysisk afgrænset område. En stor og mere kompleks virksomhed, skal have et mere avanceret system, end en mindre virksomhed skal have. Det er derfor vigtigt for din virksomhed at vurdere nøje, hvem der skal have adgang og på hvilket tidspunkt de skal have adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *