Kategorier
Blandet Erhverv

Hvad er hydraulik?

Hvad er hydraulik?

Hydraulik er en bred betegnelse for overførsel af kraft, via væske, typisk olie. Hydraulik anvendes typisk til en frem-og-tilbage bevægelse, som skydes ud eller trækkes sammen. Ofte ses hydraulik også i turbine opbygninger, som skaber en roterende bevægelse. Hydraulik anvendes også i mange bremsesystemer. Et hydrauliksystem fungerer ved væsketryk og bevægelse i et rør. Her suger en pumpe hydraulik olie fra en tank, og opbygger dermed et olietryk. Dette tryk ledes videre ud i rør eller slanger, og hen til forbrugsstedet og derefter tilbage i olie beholderen. Hydraulik bruges ofte til at klemme, presse, trykke, løfte mv.

Vestsjællands Hydraulik

Hydraulik kan være svært at forstå sig på, hvis man ikke har nogen viden inden for området. Hos Vestsjællands Hydraulik har vi stor erfaring med hydraulik systemer. Vores arbejde går ud på at servicere og vedligeholde hydraulikanlæg i industrien. Derudover beskæftiger vi os også med service og reparation af alle typer lifte. Vores erfaring bunder i at fejlfinde og reparere industrianlæg, eller at bygge dem helt fra bunden efter vores kunders behov.

Er din lift gået i stykker, eller søger du en serviceaftale, så kan vi hos Vestsjællands Hydraulik hjælpe dig. Vores ekspertise gør, at din lift eller dit hydraulik anlæg fungerer optimalt. Afhængig af situationen, vil vi vurdere hvordan reparationen skal udføres bedst muligt. Oftest vil vi kunne reparere den på stedet, men er problemet mere alvorligt, kan vi være nødsaget til at fragte den til vores værksted. Vi ved, at produktionen i din virksomhed afhænger af maskinerne, hvorfor vi altid bestræber os på at løse problemet hurtigst muligt.

Hos Vestsjællands Hydraulik er vi medlem af Force Technology, hvilket vil sige at vi er godkendt til at udføre lovpligtige eftersyn af lifte. Udlejer du lifte eller bruger du lifte til eget privat brug, og vil du gerne være sikre at de fungerer optimalt og sikkert, så er det Vestsjællands Hydraulik du bør kontakte.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *