Kleinsmedie, hvad laver de egentlig?

Smedearbejde er i hovedsagen at arbejde med stål, kobber, aluminium, jern og rustfrit stål. Smedearbejde udføres oftest på en maskine hvor materialet bearbejdes og tilpasses det formål hvori det skal bruges. Kleinsmeden, til forskel fra smeden, arbejder ofte med små dimser og stålelementer. På denne måde dækker klejnsmedens arbejde også over forskelligt arbejde der vedrører reparationer, vedligeholdelser og gennemsang af industrimaskiner.

Industriserivce er en del af klejnmedens job  fordi industriservicen kræver en bred vifte af viden omkring materialer, maskiner, maskinernes deles samt brugen af maskinen. En kleinsmed arbejder på maskiner og udvinder materialer til maskiner. De fleste klejnsmede specialiserer sig i forskellige hjørner af smedeverden. Dette kan for eksempel være maskiner, dele af maskiner, måske endda særegne brands. Dette er nødvendigt, dels fordi fabrikanterne ønsker autoriserede smede til at arbejde på deres maskiner og derudover kræver maskinerne des også. Komplicerede maskiner er ikke altid lige til, og derfor skal smeden have en meget stor portion viden omkring unikke egenskaber og styringsmekanismer. Ofte er klejnsmeden selvkørende og udfører forskellige services / leverer dele rundt i landet.

Mangler du tilfældigvis en klejnsmed?

Her er Karise Klejnsmede ApS en særdeles autoriseret, loyal og meget professionel samarbejdspartner. Vi har eksisteret i over 20 år og har en masse viden omkring alle mulige forskellige dele i branchen. Vi har arbejde med mange forskellige maskiner og har desuden en meget stor viden om medicinalindustriens maskiner, og også omkring kraftværker. Ja, vores vingefang er bredt. Vi ved rigtig meget om særegne maskiner og selvfølgelig også en masse om almindelige og standardmaskiner. Vi dækker hele Sjælland, og hjælper dig med dét du lige skulle have brug for. Du kan ringe til os allerede i dag og få et ganske fint og selvfølgelig uforpligtende tilbud på vores services. Vores telefonnummer er 56789560 og vores FAX er 56789561.

Klarise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *