Kategorier
Blandet Erhverv Bolig & Have

Renovering eller Nybyg?

Skal du bygge nyt eller renovere?

Der er mange overvejelser forbundet med dette spørgsmål! I bor måske lige nu et sted, hvor i godt kunne trænge til lidt forandringer. Spørgsmålet er bare, kan det bedst betale sig for jer at købe et helt nyt og lækkert nybygget hus, skal i købe en tom grund og selv bygge nyt, eller skal i renovere jeres nuværende hjem?

Mulighederne er mange og overvejelserne er mange. Men hvordan ved i hvad der er den rigtige beslutning?

Læs med i denne artikel, og få et overblik over nogle af de aspekter der skal tages i betragtning i en sådan overvejelse.

Først og fremmest er der det økonomiske aspekt. Uanset hvilken løsning du tager, skal du formentlig ud at låne penge. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at et lån til et nybyggeri er væsentligt større, og derfor skal du tage i betragtning, om du overhovedet har mulighed for at låne disse penge. DOG, er realkreditrenten historisk lav i øjeblikket, og nu er altså tidspunktet hvor det rent faktisk godt kan betale sig at tage dette lån!

Et andet aspekt er beliggenheden, og hvorvidt renovering overhovedet kan betale sig på din adresse, og om du altså kan tjene pengene ind igen, når huset engang skal sælges. Værdien af et renoveret hus i fx København eller Århus vil stige med ca samme beløb som det du smider efter renoveringen, hvor hvis du derimod bruger samme beløb på renovering i Udkantsdanmark kan du ikke forvente den samme værdistigning. Bor du i Udkantsdanmark eller et andet mindre attraktivt område vil det være en fordel at bygge helt nyt, da et nybygget hus typisk kan sælges til over gennemsnitsprisen i området.

Det sidste aspekt der skal tages i betragtning er arkitektur, æstetik, og historie. Dette kan ikke gøres op i kroner og ører, men skal blot føles rigtigt i maven.

Uanset om du vælger nybyggeri eller renovering kan du få professionel rådgivning og vejledning fra Jensen Byg ApS. Vores håndværkere og konsulenter er dygtige og professionelle, og står klar til at hjælpe dig med din beslutning.

Jensen Byg ApS kan stå for både din renovering eller dit nybyggeri, da vi både tilbyder renoveringer og totalløsninger.

Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *