Kategorier
How to - Guide

Klipninger og ansigtsformer, hvad er pænest til mg?

Hvad klæder din ansigtsform?

Frisør Munkholm i Århus C guider dig igennem hårtrender, ansigtsformer og klipninger. Læs med og få lidt inspiration til din (måske) kommende frisure. Vi guider i: pandehår, pagehår og etageklipning!

Pandehår

Pandehår kommer i mange forskellige længder og former. Pandehår kan i hovedreglen være pænt til alle, idet der er skabt pandehår for enhver smag! Pandehåret kan være lige og tykt, hvilker er pænest til voluminøst hår, dette kan desuden kombineres med etageklipning. Derudover kan ”gardin” pandehåret også være en mulighed for dig der ikke vil gå all-in, men vil prøve dig lidt frem. Pandehår kan klippes efter din ansigtsform og derfor kan din frisør hjælpe dig til hvordan og hvorledes dit pandehår skal se ud.

Pagehår

Pagehåret er kommet tilbage på modescenen, og det er en trend der nok er kommet for at blive! Har du over vejet pagehår skal du dog være opmærksom på at denne type frisure skal vedligeholdes og derudover kan den ikke styles, da det i forvejen er en style i sig selv. Pagehåret er rigtig godt til ansigtsformer der har en høj pande og til hår der har medium fulde. Har du ikke meget volume i håret kan page også være en god løsning. Hvis du har rigtig meget fylde vil pagefrisuren komme til at gøre dit ansigt trekantet, eller ”klokkeagtig” da hår som regel fylder mere i spidserne end i toppen.

Etager

Etager klippes ofte hvis du har meget fylde i håret og eller samtidig hvis du har en rund ansigtsform, dette giver et look der er intenst og samtidig blidt. Den runde ansigtsform er mindre god med pagehår, da din hoved vil se mere ”firkantet” ud. Etager er også rigtig godt hvis du har et naturligt (eller farvet) spil i håret. På denne måde bliver dit hår også mere levende og vil desuden se mere vildt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *