Kategorier
Blandet Erhverv Bolig & Have

Byggerådgivning kan sparre dig for meget mere end du tror

Byggesagkyndige, er nødvendige

Hvorfor er det så afsindigt vigtigt at du får tjekket dit drømmehus i sømmene? Jo, det er det af den simple grund, at du kan sparre rigtig mange penge og tid på at gøre det. Det er nødvendigt at du få snakket med en byggesagkyndig inden du flytter ind i det nybyggede hus eller lejlighed, da der i princippet skal stå et komplet hus/lejlighed klar til dig. Mange har oplevet det mod satte, nemlig at det bliver snydt, bedraget og at huset er sjusket. En bygge sag er meget kompleks, derfor er det vigtigt at snakke med en med styr på sagerne, han eller hun vil selvfølgelig varetage dine interesser om et indflytningsklart hus uden ”ridser i lakken”.

En uvildig byggerådgiver, hvorfor?

En uvildig byggerådgiver er en byggerådgiver, der er uafhængig af byggefirmaet. Det er MEGET vigtigt at han/hun er uvildig og ikke en del af byggefirmaet, da personen da vil have tendens til at varetage byggefirmaets interesser, af rent økonomiske årsager idet han/hun vil være en del af byggefirmaet.

Hvad kan du risikere hvis du ikke får ført et tilsyn
Når der bygges, sker der fejl hvilke bliver forsøgt lappet, og ordnet, inden huset/lejligheden skal stå klar til dig. Faktisk, ses det at der er for mange fejl og også mangler ved nybyggerier, idet deadline er meget kort for de arbejde håndværkere og involverede. Disse fejl kan koste dig dyrt, og det er vigtigt at du gør dig klart, sammen med en sagkyndig, at det i hvert fald ikke er dig der skal betale for udbedrelserne. Med professionel hjælp kan du undgå en masse ærgrelser, skuffelser og ærgerlige penge. Vi er en uvildig byggerådgiver, og varetager dine interesser fra start til slut. Vi har desuden gode ratings, hvorfor vi er til at stole på. Ring i dag på 70 25 85 85 eller send os en mail. Vi er din forsikring mod problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *