Kategorier
Bil, MC & Både

Bonde’s Auto

Er din bil gået i stykker? 

Hvis du ikke har en mekanikers erfaring, kan det blive en stor udfordring at lave sin bil selv. Hos Bonde’s Auto finder du et professionelt værksted der udfører alt i klargøring til syn, serviceeftersyn, udbedring af skader, udskiftning af dæk, udskiftning af lydpotter, udskiftning af koblinger og ruder mv. Vi klargører bilen før levering og du får garantien med. Vær dog opmærksom på, at går bilen i stykker, frafalder garantien hvis du får den lavet på et andet værksted. Vælger du alligevel af få din bil på værksted et andet sted, f.eks. pga. lokation hjælper Bonde’s Auto dig selvfølgelig med at vælge et godt værksted.

 Når du vælger værksted:

Vær altid opmærksom på prisen. Priser varierer meget fra værksted til værksted, og derfor er det fornuftigt altid at indhente tilbud fra forskellige autoværksteder i nærheden af dig. Prisen bør ikke være det eneste bestemmelsesparameter. Du bør også tjekke op på værkstedets kvalitet. Hold f.eks. øje med værksteder der indgår i kontrolordninger hos Autopartner, Quickpot, Super Dæk Service osv. Da disse værksteder løbende bliver kontrolleret af FDM. Accepterer du et tilbud hos et autoværksted, så sørg for at få aftalen på skrift. Dermed bruger værkstedet ikke mere tid på at fejlsøge, end aftalt og de reparerer heller ikke yderligere på din bil, medmindre de har tilladelse fra dig. Det er også en god ide at vælge et værksted i dit lokalområde. Dermed er værkstedet let tilgængeligt og du skal ikke bruge meget tid på at komme frem og tilbage med bilen.

Har du købt en bil hos Bonde’s Auto anbefaler dog, at du tager din bil på vores værksted, da det er os der sidst har foretaget eftersyn på din bil. Vi har kontrolleret den, og ved derfor hvad der er blevet lavet.

Hos Bonde’s Auto ser vi frem til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *