Kategorier
Blandet Erhverv

Maskinarbejde med CNC fræsning

Spar tid med CNC fræsning

Når man anvender CNC fræsning, er fræsemaskinen tilkoblet en computer, som står for at opskære og forme materialet. Man programmerer maskinens computer til at udføre et bestemt antal omdrejninger og bevægelser, og med CAD/CAM programmering kan computeren endda selv konvertere en tegning til tal, så man slipper for selv at skulle indtaste alle mål.

Ved brug af CNC fræsning er det muligt at lave meget præcise og ensartede emner af høj kvalitet. Har du et meget komplekst og detaljeret emne, er det også en fordel at anvende CNC fræsning til dette.

Ved at bruge CNC fræsning kan man færdiggøre emner i én arbejdsgang, og man har muligheden for at fræse på op til 3 meter ad gangen.

Da CNC fræsning er en form for højhastighedsfræsning, er der tid at spare ved at anvende CNC fræsning. Det skyldes, at højhastighedsfræsning har skærehastigheder, der er mellem 5 og 10 gange hurtigere end ved traditionelle bearbejdninger. Man kan derfor hurtigere fjerne det overflødige materiale ved at anvende højhastighedsfræsning.

Derudover har højhastighedsfræsning den fordel, at emnerne opnår en bedre overflade. Derfor kan man også ofte undgå at skulle efterpolere emnet, hvilket igen er med til at spare tid.

Maskinarbejde af høj kvalitet med fokus på kunden

Hos M&M A/S Maskin & Finmekanik får du maskinarbejde af høj kvalitet. De kompetente og stabile medarbejdere sørger for altid at tilpasse produktionen til dine ønsker og behov, så du får lige netop det produkt, du har brug for.

M&M A/S Maskin & Finmekanik er specialiserede i prototyper og enkeltstyks, men foretager naturligvis også serieproduktioner. Det hele afhænger af dine behov.

Deres hovedbeskæftigelse er netop CNC fræsning og højhastighedsfræsning, og de arbejder primært i aluminium, som har en lav vægt og er let at bearbejde.

Har du brug for at få produceret emner til dine maskiner, så læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *