Kategorier
Bil, MC & Både

Brendstrup Leasing

Brendtstrup Leasing sørger for leasingaftaler til private og erhvervskunder

Hos Brendtstrup Leasing har vi omkring 25 års erfaring i bil og leasing branchen. Den lange erfaring har givet os en bred vifte af ekspertise områder, hvorfor vi på bedste vis kan hjælpe vores kunder til at finde den optimale leasing-løsning.

Erhvervsleasing i Nordsjælland

En stor del af vores arbejde er koncentreret omkring erhvervsleasing i Nordsjælland.  Vi er en af erhvervbranchens foretrukne samarbejdspartnere, både på baggrund af vores ekspertise, samt vores tilgang til vores kunder. Vi stræber efter altid at yde maksimal rådgivning og service til vores kunder. Helt konkret er vores mission altid at have tilfredse og glade kunder når samarbejdet er slut.

Privatleasing

Privatleasing er fordelagtig for dig som ikke vil lægge sig fast på en bestemt bil i mange år. Kunne du derimod tænke dig at skifte din bil ud lidt oftere, og prøve nogle forskellige bilmodeller af – kunne privatleasing være et oplagt valg.

Bilindretning

I forbindelse med vores arbejde med både erhvervsleasing og privatleasing, kan vi også være behjælpelige med professionel bilindretning. I erhvervhenseende kan det være gavnligt for eksempelvis en tømrer eller håndværker der har brug for specialindretning i sin erhvervsbil, evt i form at hylder og kasser til værktøj.

Flexleasing

Flexleasing er en populær form for leasing for både private og virksomheder. Vores arbejde med flexleasing kommer sig af at vi selvfølgelig ønsker at tilbyde er bred vifte af services og produkter til vores kunder. Derfor arbejder vi naturligvis også engageret med flexleasing.

Fordele forbundet ved flexleasing

Der vil altid være både fordele og ulemper ved de forskellige typer af leasing.

Fordelene ved flexleasing er blandt andet at du undgår at betale den traditionhelle registreringsafgift på 180% ved indregistrering.

Kontakt os for mere info

Ønsker du at vide mere om vores services of forskellige leasingtyper, kan du kontakte os på tlf: 60568184 eller ved at besøge vores hjemmeside.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *