Kategorier
Blandet Erhverv

Malermester Thomas Mortensen

 Dette skal du tænke over før du maler

Som udgangspunkt bør du sørge for at dække godt af. Dermed slipper du for pletter på gulv og møbler. Til at dække trægulv og linoleumsgulv af, er papir godt at bruge. Brug dog aldrig papir til f.eks. gulvtæpper og møbler da papir hurtigt kan blive blødt og dermed kommer der huller i. Til gulvtæpper, brug da plastik. Al afdækning bør være fastgjort så du ikke falder over det, eller at der ryger maling ned mellem sprækkerne.

Flyt så mange møbler ud af rummet som muligt. Møbler der er for tunge, kan du rykke ud i midten af rummet. Når du maler indendørs er det bedst at gøre det i dagslys. Hvis du ikke har mulighed for at male i dagslys så kan du bruge ovenlys eller en 200 watts lampe. Når der kommer dagslys i rummet igen, bør du altid tjekke dit arbejde for fejl og mangler. Når du maler indendørs bør du helst male når temperaturen ligger på omkring 20 grader. Dermed tørrer malingen bedst. Er temperaturene for høje, bliver resultatet af malingen dårlig. Du kan dog male i alle slags temperaturer hvis du maler med oliemaling.

Malermester Thomas Mortensen

Har du brug for andre gode råd, kan du med fordel kontakte Malermester Thomas Mortensen i Herfølge. Vi har over 25 års erfaring i branchen og klarer alle slags opgaver, både store og små. Vi har erfaring med at udføre malerarbejde i forbindelse med f.eks. renovering, nybyggeri, istandsættelse, spartling, facaderenovering, sprøjtearbejde mv.

Virksomheden er beliggende i Herfølge på Sjælland, men vi tilbyder malerarbejde på hele Sjælland. Vi varetager alle slags opgaver, også din! Vi tilbyder malerarbejde til konkurrencedygtige priser, men leverer stadig kvalitetsarbejde hvor kundens ønsker og forventninger er i fokus. Når vi påtager os en maleropgave lægger vi vægt på en god dialog med kunden, at kunne tilbyde kvalitetsbevidst arbejde til fornuftige priser samt stor fleksibilitet.

Har du brug for et kompetent malerfirma til at varetage dit malerarbejde, står Malerfirmaet Thomas Mortensen klar til at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *