Kategorier
Bolig & Have

Glasmageren Jimmi Lillie | Alt i glas

Velkommen til Glasmageren Jimmi Lillie – din lokale specialist i glas.

Virksomheden har eksisteret siden 1978 og er beliggende i Kgs. Lyngby. Vi har både eget værksted og egen butik.

Vi udfører alt i glas, herunder glas til døre, vinduer, indramninger, spejle, butiksfacader mv. Glasarbejde bør holde i mange år. Derfor er vi fokuseret på at levere et kvalitetsbevidst arbejde der er udført med præcision og nøjagtighed. Vi udfører alt slags glasarbejde bl.a. lavenergiruder, vinduer, spejle, vinduesudskiftninger, døre, butiksruder, glasfacader, termoruder, glasdøre og indramninger. Vi har også erfaring med reparation af bl.a. butiksfacader, vinduer, spejle mv.

Vi udfører arbejde i Lyngby, Gladsaxe, Virum og på resten af Sjælland. I vores butik kan du bl.a. opleve over 300 prøverammer, som du er velkommen til at låne med hjem. Du er også velkommen til at medbringe dit eget maleri eller billede i butikken, så vi kan vejlede dig i forhold til hvilken ramme der vil være mest optimal for at fremhæve dets elementer.

Er du f.eks. i tvivl om hvilken ramme du bør vælge, anbefaler vi at du overvejer følgende:

Som udgangspunkt laves rammer i træ eller metal. Metalrammer er beregnet til indramning bag glas. Trærammer kan både anvendes til indramning bag glas og uden glas. Du bør også overveje hvilken type glas du vil anvende. F.eks. vil farver ikke stå specielt kraftigt når man anvender refleksivt glas, i forhold til almindelig glas.

Er du i tvivl om hvilken ramme samt hvilket glas der vil passe bedst til din type kunst? Så kan Glasmageren Jimmi Lillie vejlede dig i processen, samt producere lige netop den ramme du syntes bedst om.

Vi har åbent alle hverdage og kan kontaktes via mail, telefon eller vores kontaktformular som du finder på vores hjemmeside.

 

Vi ser frem til at høre fra dig eller møde dig vores butik i Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *