Kategorier
Blandet Erhverv

Sådan undgår du stress og smerter i kroppen

Når man skal vedligeholde sin krop, er det vigtigt at være sund. Det gælder både om at være fokuseret på, at det mad og drikke man indtager, er i balance, samt at man passer på sin krop og sind, ved at man dyrker motion, er i bevægelse dagligt og selvfølgelig at ens psyke er stabil.

Det ses i dagens Danmark at mange føler sig presset fra både job og privatliv og endnu flere faktorer endnu. Så snart man føler sig stresset og føler at hverdagen er uoverskuelig, skal man se dette som en advarsel og begynde at tænke sig om og passe på sig selv.

Hvis man ikke selv kan komme ud af stressen eller spændingerne i kroppen, så er der en ekspert på området, der heldigvis kan hjælpe. Dette henvender sig måske mest til dem, der er bosat på Sjælland. Her finder du i hvert fald specialisten på området for velvære og behandling af krop og sind: Tina Kasan.
Tina har arbejdet i netop dette felt i mange år – helt tilbage i 1982 blev hun autoriseret fysioterapeut og har siden konstant været nysgerrig efter at arbejde, få ny viden og lære om mange andre slags behandlinger inden for sit område.

Derfor har hun siden taget fire uddannelser oveni, nemlig:

  • Osteopatisk manuel terapeut
  • Certificeret Rosenterapeut, “Marion Rosen” kropsterapeut
  • Stresscoach, certificeret hos Matzau Erhvervspsykologer
  • PSYCH-K fascilitator/coach

Derudover har hun også brugt al sin erfaring og viden på at tage rundt som foredragsholder.

Tina har en helt bestemt holdning til det arbejde og de behandlinger hun laver: Alle behandlinger skal være tilpasset hver enkelt patients situation. Det vil sige at hun bruger alle sine uddannelser og viden til at finde frem til en helt bestemt behandling til hver enkel patient, for simpelthen at få det bedst mulige resultat.

Det er blandt andet en af grundene til, at Tina er anbefalelsesværdig frem for mange andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *