Kategorier
Blandet Erhverv

Catering i Lynge og Hillerød

Står du og mangler catering i Hillerød eller i Lynge? Så har vi det helt rigtige klar til dig hos Kødbyens Diner Transportable. Hos os kan vi tilbyde alt fra brunch, tapas og grillmenuer og samtidig sammensætter vi nytårsmenuer og maden til julefrokosten. Vi leverer catering både til Lynge, Hillerød og resten af Nordsjælland. Hos os går vi op i, at vores råvarer er de bedste man kan få, da vi mener, at vores kunder fortjener intet mindre end det bedste. Samtidig ved vi, at tillid er et vigtigt parameter. Derfor betaler du først, når du får leveret din vare.

Bare en af de ting vi tilbyder er tapas. Tapas er kendt fra Spanien  og er betegnelsen for en række mindre spanske retter. Tapas kan spises som appetisers eller kan sammensættes som en hel menu. Hos os vil retterne være suppleret med lækkert italiensk brød og vi serverer hertil chutneys, hummus, tzatziki og/eller oliven. Vores tapas er naturligvis spansk inspireret, men vi har også vores inspiration fra det moderne nordiske og italienske køkken. Vi byder på både søde, salte og spicy smagsoplevelser, der sender dig i den syvende himmel!

Hos os har du ikke kun muligheden for lækker mad, vi tilbyder nemlig også leje af lokale. Så skal du bare står for at medbringe det gode humør. Vi arrangerer gerne selskaber, kurser, receptioner, bryllupper, barnedåb og messer. Sammen sammensætter vi menuen, så du får det præcis, som du ønsker det. Adressen er Idrætsvej 14, 3540 Lynge.

Har du lyst til at få et uforpligtende tilbud på catering eller at leje et lokale til din fest, og bor du i Nordsjælland, i Lynge eller i Hillerød? Så ring på telefon 70 22 20 53

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *