Kategorier
Mode, Design & Livsstil

5 råd til at give en god massage

Vil du gerne forkæle din kæreste med en omgang massage? Vi bringer her 4 råd til hvordan du giver en god massage.

1.Det første strøg
Huden og musklerne er meget sensitive ved den første berøring, så start derfor altid med nogle lette bløde strøg så huden varmes godt op, før du begynder med en mere dybdegående massage.

  1. Ryggen
    Opvarm ryggen med overfladiske strøg og olie. Husk at velvære-massage skal være afslappende og rart. Sørg derfor ikke at mase f.eks. myoser væk, men masser dem oftere. Maser du dem væk risikerer du at musklerne trækker sig sammen og bliver hårde
  2. Nakke
    Roter dine fingre i cirkler langs hårkanten og bag ørerne. Læg derefter tommelfingeren i højre side, start ved hårkanten og stryg derefter ned mod skulderen. Gentag et par gange, også i venstre side. Afslut med blide strøg.
  3. Lægge og lår
    Begynd med lette strøg fra anklen og op til knæet. Masser derefter på underbenet og op til ballen. Afslut med lette strøg.

 

Hos Ni’mat i København er vi førende eksperter indenfor wellness, spa og massage behandlinger. Vi tilbyder alle slags behandlinger, herunder fysiurgisk massage, massage med varme lavasten, oliemassage og meget mere. Vi skræddersyer behandlingerne efter dine ønsker og behov. Vores professionelle behandlere er alle uddannede massører og står klar til at give dig den ultimative afslapning. Ni’mat har sammensat behandlingerne udfra asiatiske traditioner og vi er kåret til byens bedste wellness og spa klinik i 2013. 14 og 15 af AOK. Du kan læse anmeldelser fra vores kunder, på vores hjemmesider, som giver et indblik i hvad vi kan tilbyde dig.

Ønsker du at booke en tid på en af vores klinikker i København, så kan begge klinikker kontaktes i hverdage fra 9-17. Åbningstiderne i weekender varierer efter hvilken klinik du booker hos. Vi har klinikker i indre by samt i Kastrup.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *