Kategorier
How to - Guide

Sådan giver du god massage

At give en massage til sin kæreste, partner eller én man er vild med – så lyder det ikke så svært, når du først tænker på det. Men når du overvejer alle de aspekter, der går ind i en god og effektiv massage, så bliver processen mere kompliceret med flere variabler, som du skal være opmærksom på.

Bed din kæreste eller ven med fryns; om at strække sine muskler, før du begynder massagen. De fleste massage terapeuter opfordrer deres kunder til at få lidt blodcirkulation i deres muskler ved at lave et par hurtige øvelser. Arm og ben sving og nakke rotationer – hjælper til med at vække musklerne og lette spændinger. Man øger blod cirkulationen gennem disse bevægelser, og ens muskler er langt mere klar til at blive rørt og masseret.

Sørg for en god stemning

Indstil stemningen til den sensuelle massage, fordi dette er ikke kun en massage, men en meget erotisk massage. Det er hensigtsmæssigt at skabe en atmosfære som er så romantisk, sensuel og stimulerende som muligt.

Dim lysene, skab en smigrende glød med stearinlys placeret omkring rummet. Sørg for at disse er i områder, der ikke forhindrer nogen “aktiviteter” senere. Vælg et fast, fladt rum eller briks til din kæreste eller ven at lægge på under massagen. Mange forsøger at udføre en massage på sengen, men enhver professionel massageterapeut vil modsætte sig dette, hvis formålet er at lindre spændte muskler (ud over det sensuelle aspekt). Gulvet er et perfekt sted, hvis du ikke ejer et massagebord. Sørg for, at værelset er behageligt. Værelset eller rummet ​ bør ikke være for varmt og specielt ikke for koldt. Vælg musik, der er blød og beroligende; Ingen tungmetal eller noget af den slags. Soul musik, jazz eller blues er gode muligheder. Sørg for, at dine hænder er varme. Der er intet beroligende eller erotisk omen massage, hvis den udføres med kolde fingre og håndflader. Det er heller ikke et hit med svedige hænder.

Planlæg massagen

Sørg for at du har alle forsyninger tæt ved, når du starter massage. Få ting er værre under en massage end at begynde at få det til at stoppe, fordi man skal forlade rummet for at hente noget, han eller hun har glemt.

Vælg en olie, der ikke er stærkt duftende og vil ikke plette dit sengetøj, sengetøj eller andre stoffer, som det kommer i kontakt med. Blandede olier fra spa-butikker er nok det bedste bud på en god olie. Brug gerne et håndklæde til massagen. Håndklædet kan bruges til at dække de dele af kroppen, som du ikke arbejder på. Du skal også bruge håndklæder til at tørre dine hænder væk mellem kropsdele mv. Et håndklæde fungerer også godt som en nakkeløsning til din partner, ven eller kæreste – for at gøre ham/hende mere komfortabel.

Overvej kroppens position hele tiden under massage. Mens en massageterapeut vil fraråde dig til at tillade din krop at røre din klient under processen, er det helt legalt og godt egnet til en sensuel, erotisk massage. Hvil dine bryster eller krop på din kæreste eller partner, hvis det virker behageligt. Det er tvivlsomt, at din kæreste eller partner vil gøre indsigelse. Lad dit hår forsigtigt kilde din klient, da det er en stor turn on for mange mennesker.

Håber i kunne bruge denne lille sensuelle intim massage guide.

 

Massagepiger | Massageklinik | Massageklinik København

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *