Kategorier
Blandet Erhverv

Hvorfor vælge en elektrisk stenovn?

Hvorfor vælge en elektrisk stenovn?

Fordelene er mange ved at vælge en elektrisk stenovn, fremfor en traditionel stenovn. Du er måske skeptisk over om en elektrisk stenovn giver den autentiske italienske smag ligesom en traditionel stenovn som pizzamanden bruger. Med en elektrisk stenovn opnår du samme sprøde konsistens, hvis ikke bedre. Prægel & Co A/S kommer her med en række fordele ved at anskaffe sig en elektrisk stenovn.

  1. Hurtig og nem opvarmning

En elektrisk stenovn varmes meget hurtigere op end en traditionel stenovn. Står du og skal bage pizzaer til et større selskab, så kan du med en elektrisk stenovn gøre dette på den halve tid end en traditionel stenovn.

  1. Digital styring af temperatur

Ved en traditionel stenovn skal du vedligeholde temperaturen. Dette kan gøre det besværligt at opnå perfekte bageresultater, da temperaturerne kan svinge. Med et digitalt styresystem kan du holde temperaturen konstant, og du behøver derfor ikke konstant våge over temperaturerne i din ovn.

  1. Lavt energi- og strømforbrug

En elektrisk stenovn bruger langt mindre energi- og strømforbrug end en traditionel stenovn, både pga. Den hurtige opvarmning og det digitale styresystem. Du sparer derfor en masse penge ved at anskaffe en elektrisk stenovn fremfor en traditionel.

Der findes efterhånden mange modeller og typer af elektriske stenovne og det kan derfor være en jungle at navigere rundt i de forskellige slags. Står du og skal anskaffe dig en elektrisk stenovn, kan du med fordel kontakte en ekspert på området, som på baggrund af dine behov og ønsker kan råde dig til den helt optimale elektriske stenovn! Afhængig af hvilken elektrisk stenovn valget falder på, kan det være fornuftigt at undersøge leveringstiden på diverse modeller. Der kan være længere ventetid på de mere avancerede udgaver. Har du planer om at investere i en elektrisk stenovn, kan du derfor med fordel opsøge forskelligere forhandlere og blive informeret om hvordan du kan forvente at modtage din nye elektriske stenovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *