Kategorier
Bolig & Have

Renovering: gode råd til dig der skal have ombygget dele af dit hjem

En omfattende eller større renovering, kræver en køreplan. Der er vigtigt at du har gjort dig overvejelser omkring din økonomi, byggetilladelser samt forsikringer under byggeriet. Hvis ikke dette er planlagt efter en fast struktur, vil du under renoveringen opleve forstyrrelser, komplikationer, du i virkeligheden ville kunne have undgået.

 

Byggetilladelse

En omfattende renovering kræver som oftest en byggetilladelse. Dette indbefatter blandt facaderenovering, øgning af kvadratmeter i din bolig og også andre væsentlige ændringer. Hvis blot der er tale om en mindre eller en mere almindelig (indvendig) renovering kræves der ingen byggetilladelse. Dog, er det vigtigt at du har gjort dig klar over om det kræves eller ej.

Er dele af dit hjem slidt eller behøver du en udbygning i form af ekstra plads, skal du havde klargjort en byggetilladelse inden du kan igangsætte dit projekt. Derudover skal du også have i baghovedet at det også skal gave din boligs salgspris.

 

Forsikringer

Det er meget vigtigt at du har haft kontakt med dit forsikringsselvskab inden du i gangsætter byggeriet. Det kan have fatale konsekvenser, hvis ikke du har aftalt, og fået klargjort, med din forsikring hvad de dækker, og hvad de ikke dækker såfremt der skulle ske en skade. Normalt dækker håndværkerens forsikring de skader der skulle forekomme i forbindelse med byggeriet, men det er altid en god idé at være på forkant, såfremt håndværkeren viser sig ikke at være forsikret.

 

Kontakt den håndværker du ønsker

Du skal tage kontakt til en dygtig håndværker, Enterprise eller tømmer du ønsker skal udføre dine ønskede opgaver. Det er en god idé at have tegnet billeder af projektet, derudover er det også en fordel af sætte denne håndværker særdeles godt ind i projektet, på denne måde sikrer du dig mod uoverensstemmelser og uenigheder når selve projektet er skudt i gang. Dette vil trække tiden på projektet, og blive en irritation der påvirker begge parter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *