Kategorier
Blandet Erhverv

Salon Søs: meget billig frisør på Frederiksber

 Salon Søs: Billig frisør der er kvalitetsbevidst

Nyt hår behøver ikke at koste en formue, og det behøver heller ikke at være noget man skal sparre op til over en lang periode – dette gør vi op med! Vi er en prisvenlig, ja, nogen ville sige billig, frisør på Frederiksberg. Hos os i Salon Søs bliver du mødt af smilende ildsjæle, der elsker hår og som er engagerede og passionerede. Vi har meget erfaring inden for hår, hvorfor vi elsker at få nye kunder til, med nye ønsker og idéer. Vi har mange loyale kunder, men altid plads til flere der ønsker en god håroplevelse.

Hos os på Frederiksberg er du garanteret en god og lunefuld stemning, og du vil blive mødt af stemning der er mild og levende. Efterfølgende vil du smittes af grin og glade, kreative og sjove personer der har en forkærlighed for frisørfaget. Vi er, hos Salon Søs, meget kreative, bevidste omkring kvaliteten af vores arbejde, og derfor giver vi naturligvis altid den bedste vejledning og rådgivning, så vi selvfølgelig i samarbejde med dig, kan finde den helt perfekte og rette frisure, der dels er klædelighed og som også er i harmoni med dit ansigt. Selvfølgelig så det hele går op i en højre enhed.

Hos os er alle helt sikkert velkomne, og derfor kan vi tilbyde en alsidig og bred vifte af forskellige behandlinger til alle former for aldersgrupper. Ønsker du en klipning, farvning, permanent eller styling Hos os kan du book din tid ved telefon 38 87 12 39. Alternativt kan du komme ned i vores salon på Nyelandsvej 12 på Frederiksberg inden for vores åbningstider. Vi har åbent mandag til fredag fra klokken 09:00 til klokken 17:30, og om lørdagen fra klokken 09:00 til klokken 14:00. Vi glæder os selvfølgelig altid til at se dig hos Salon Søs – Vi vil være din foretrukne frisør på Frederiksberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *