Kategorier
Blandet Erhverv

Lomanto Catering

Catering på Sjælland og nærmere Farum: Lomanto Catering. Kompetent italiensk kok, der flyttede til Danmark tilbage i år 2000, for at starte karriere her og det må man sige, at han har gjort: Efter ansættelse på flere anerkendte restauranter i den danske restaurantionsbranche, samt to optrædener i Go’ morgen Danmark, startede Marco Lomanto tilbage i 2009 sit eget cateringfirma op, ved navn Lomanto Catering og siden da, har han haft meget at se til med diverse arrangementer, fester, bryllupper og meget andet. 

Han har stor passion for madlavning og for hele branchen generelt og nyder at glæde andre mennesker med sin gode mad. Derfor har han blandt andet også skabt en loyal og god kundekreds, som han nyder at servere for igen og igen. Og der er selvfølgelig plads til mange flere her. Marco har kapacitet til at lave lækker mad fra friske råvarer til et selskab på helt op til 200 personer – hvis man bestiller i nogenlunde god tid selvfølgelig. Fleksibilitet er også et af nøgleordene i det mindre firma: Marco har selv lagt nogle lækre menuer ud på sin hjemmeside, men han imødekommer hellere end gerne andre ønsker og vil gå langt for at det kan lade sig gøre. Kokken og ejeren Marco er født op opvokset i Sicilien, hvor han også tog sin kokkeuddannelse, hvilket betyder at han er ekspert i italiensk madlavning. Dog er kompetencerne inden for det danske køkken også helt i top, hvis man er mere til det.

Ud over madlavning har man som kunde også mulighed for at leje sig ind i lokalerne i Farum, hvor Lomanto Catering både tilbyder fest- og selskabslokaler til alle slags arrangementer. Her er der blevet holdt en del fester i tidernes løb, men lokalerne er stadig lige så stilfulde og flotte som altid og bliver selvfølgelig også dækket op efter kundens ønske til et arrangement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *