Kategorier
Bolig & Have

3 Falke Møbler

3 Falke Møbler er en møbel- og lampebutik på Frederiksberg. Det er enkelt og lige til og du kan både se det store udvalg af sofaer, lænestole, borde, stole, senge, opbevaring, lamper og tilbehør i vores fysiske butik på Frederiksberg eller på vores hjemmeside, som giver et godt overblik.

Vores sortiment er stort og vi udbyder en del forskellige brands og designs, så du kan være sikker på at finde noget, der passer præcis til din stil. Ellers har vi nogle erfarne medarbejdere, der altid står til rådighed til at hjælpe dig, hvis du ikke helt ved hvad du leder efter.

Vi går meget op i den høje kvaliteter af de produkter, som vi giver kunderne med hjem, men også i den høje service, som kunderne får, når de står herinde i vores butik og skal have hjælp og rådgivning. Kundetilfredsheden er for os de vigtigste.

Vi er glade for, at danskerne har fået øjnene op for at købe kvalitetsprodukter, samt at bruge lidt ekstra på et bestemt design eller brand. Det giver en butik som 2 Falke Møbler en masse motivation, samt gå på mod i forbindelse med vores mange rejser til udanske møbelmesser, hvor vi samler inspiration til fornyelse af vores kollektioner. Det er altid rart at mærke en efterspørgsel efter ens produkter og det har vi heldigvis kunne mærke en stigning i inden for de sidste par år.

Vores møbler er både tiltænkt det private hjem, hvor der både er mulighed for enkelthed, hygge, spraglet og meget mere med de møbler vi udbyder. Vi anbefaler, at du kigger forbi for at se alle vores møbler – enkle som specielle. Især hvis du mangler noget i dit hjem, uden at vide præcis hvad det er. Så vil vi nemlig hellere end gerne hjælpe dig med at finde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *