Kategorier
Blandet Erhverv

Leverandør af sund mad finder du i Ishøj

Skal du holde fest for familien? Eller måske en konference for hele arbejdet? Så skal der noget mad til. Gerne sundt, smagfuldt og lækkert.

Her kommer anbefalelsesværdige Cafe Wiuff nemlig ind i billedet. Cafe Wiuff er ikke bare et almindeligt cateringfirma, men har mange egenskaber, som man som kunde kan nyde godt af.

Her finder du et stort udvalg af lækre retter, som er lavet på friske råvarer og af fersk kød og priserne kan man kun være tilfreds med. I dette tilfælde hænger pris og kvalitet altså ikke sammen: Kvaliteten er høj og prisen er lav. Lige hvad man ønsker, når man får mange gæster.

Hvis det ikke er mad til et større selskab du leder efter, kan Cafe Wiuff også sagtens hjælpe dig her. De tilbyder nemlig også deres cafe, som har beliggenhed ved Idræt og Fritidscenteret i Ishøj, hvor man kan komme ind både til frokost og aften og nyde de lækre og sunde måltider mad, som også udbydes til overkommelige priser. Cafe Wiuff ligger også tæt på museet Arken, som også betyder at du nemt kan finde et spisested efter museumsbesøget.

Sidst, men ikke mindst, har man også mulighed for leje af større lokaler igennem Cafe Wiuff, hvis man mangler lidt plads til en fest, et selskab, en konference eller et helt fjerde arrangement. Her til laver Cafe Wiuff selvfølgelig mad til lige efter dine ønsker.

Alt i alt kan Cafe Wiuff altså tilbyde en bred vifte af services, som du kan nyde godt af i mange tilfælde og i alle tilfælde, når det kommer til at stille sulten. For at se meget mere, kan det anbefales at besøge Cafe Wiuffs hjemmeside, som skaber et godt overblik over, hvad man kan få af mad, samt åbningstider og hvordan det bestilles. Har man spørgsmål kan man også altid ringe til dem direkte på 43576250.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *