Kategorier
Blandet Erhverv

Sanitet, vand og varme – den klarer vi!

Gode råd til dig der skal have et nyt badeværelse eller måske udskifte dele af dit badeværelse

  1. Når du skal have nyt badeværelse er det altid en god idé at have en klar plan for hvad du skal have og hvordan det skal sættes. Ydermere også en tidsplan. Vores første råd ville derfor være at du altid skal have udarbejdet et budget og en klarlagt køreplan. Det er altid de planer med klare og også realistiske mål, der giver den bedste proces og de flotteste resultater. Ombygningen vil derudover også give dig ro og overblik fordi du ved at der er styr på tingene. Man må desuden også tilkendegive at, et badeværelse er en mere essentiel ting i husstande. Det er derfor en rigtig god idé at have en plan, således du ikke skal bade hos naboen i længere tid en højst nødvendigt.
  2. Det er altid en god idé at vælge klassisk interiør. Hvidt toilet og hvid vask kommer man langt med. Betal gerne lidt ekstra for en bedre kvalitet, så holder dit interiør lidt længere. Du kan altid sprælle ud gennem din pynt, håndklæder eller bademåtter. Tænk desuden over valg af fliser, da disse heller ikke nemt blot udskiftes.
  3. Vælg din stil. Skal det være klassisk, hybrid eller romantisk. Husk også at tænke på hvad dit hus kan bære. Du skal bare huske på din stil, og passe på med at regne dit badeværelse for at være det samme som i boligbladene.
  4. Brug nu endelig professionelle håndværkere og VVS-mænd – du vil fortryde ALT andet. Sprængte vandrør og ødelagte dræn, vil i sidste ende blive rigtig dyrt for dig. Hvis forsikringen ikke dækker – hvilket de højst sandsynligt ikke gør – da du skal fremvise dine papirer på arbejdet. Bruger du professionelle håndværkere eller en VVS installatører, så det deres ansvar såfremt der skulle ske skader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *