Kategorier
Blandet Erhverv

N.A Nissen Spedition & Transport ApS

N.A Nissen er din professionelle speditør!

N.A Nissen Spedition & Transport ApS er en stor spiller når det kommer til transport og fragt af gods og varer på tværs af landegrænser. Vi sørger for at dine varer bliver transporteret sikkert via både fly og til søs.

Transportformer

N.A Nissen specialiserer sig i fly og søfragt, og transporterer alle mulige former for gods og varer. Udover fragt via fly og søfart, kan vi også transportere varer via bil og lastbil. N.A Nissen har således forskellige løsninger der kan tilpasses enhver situation, og den individuelle kundes ønsker.

Valget af transportmiddel til at fragte dine varer, kommer an på den individuelle situation og godstype. Vi hjælper og rådgiver altid vores kunder med at finde den bedste løsning, kva vores brede viden og ekspertise indenfor import og eksport af varer.

Kundetyper

Hos N.A Nissen har vi siden 1974 håndteret både private kunder, samt virksomheder. Størrelsen på opgaven eller godset er derfor aldrig et problem for os, da vi har mange års erfaring med både mindre og større fragttyper.

Fragt af levende dyr

Vi har i mange år specialiseret os indenfor transport og fragt af levende dyr, blandt andet for Zoologiske haver. Vi er derfor det oplagte valg, når det kommer til at fragte både store og små dyr til udlandet, eller hjem til Danmark. Vi går meget op i dyrenes velvære igennem hele processen, og garanterer et godt transport miljø hele vejen fra A til B.

Vi tilbyder også kurer

N.A Nissen tilbyder mange forskellige løsninger for både national og international kurer og ekspres service. Vi tilpasseraltid løsninger i samarbejde med vores kunder og tager hensyn til ønsker om hurtig levering, sammen med de forskellige udfordringer, der kan være omkring dette, som for eksempel stor fylde eller høj vægt på transportmidlet.

Kontakt os

Skulle du være i tvivl om hvordan fragtprocessen foregår, eller hvilket transportmiddel der passer til din situation, så kontakt os på telefon eller besøg vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *