Kategorier
Blandet Erhverv

Lækkert campingområde i Roskilde

Har du besluttet dig for din sommerferieplaner?

Camp Roskilde, er et super alternativ til ferien, uanset alder. Lokationen i Roskilde byder på et naturskønt område, hvor pladsen ligger lige op af den smukke Roskilde Fjord. Hovedstaden København også inden for forholdvist kort afstand, hvilket giver mange muligheder i henhold til at opleve en masse forskellige seværdigheder. Camp Roskilde har førhen været kendt på navnet “Camping Roskilde”, men da udviklingen er, at flere og flere besøgende kommer fra andre lande har pladsen bevæget sig hen mod det mere internationale navn “Camp Roskilde”. Det skal dog pointeres at, størstedelen af pladsens besøgende er fra Danmark.

Da Camp Roskilde tilbyder leje af campinghytter, er det ikke nødvendigt at have egen private campingvogn eller telt med, da der er mulighed for at leje campinghytterne i forskellige størrelser. Hytterne  er inddelt i kategorierne: komforthytter, campinghytter og lejligheder. Disse bliver løbende renoveret for at give de besøgende den bedstmulige oplevelse og derved være et super godt valg for de mere kræsne campister. Udbuddet gør det tilmed også til et attraktivt valg uanset om det er børnefamilier, unge eller ældre, der ønsker at bo på pladsen henover sommeren.

Det er vigtigt at nævne, at Camp Roskilde er placeret lige ved Roskilde Fjord, der gør omgivelserne smukke og rolige. Naturen byder samtidigt på en masse forskellige oplevelser heriblandt windsurfing, der er en populær sportsaktivitet i området i sommermånederne. Hvis man er mere til det rolige,  er det oplagt at besøge én af de mange attraktioner i Roskilde by. Her er blandt andet mulighed for at besøge Domkirken, Vikingemuseet, Roskilde gågade og Ros Torv. Hvis man er mere til festligheder og gang i den, er det oplagt at tage hertil i Roskildeugen for eventuelt også at besøge Festivalen, der gæster mange tusinde mennesker.

For mere information, gå endelig ind og se på hjemmesiden: http://roskildecamping.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *