Kategorier
How to - Guide

8 steps til gør det selv gulvafslibning

Trægulve kan vare generationer, men finishen på dem vil ikke. En fornyelse af gulvet involverer en generel slibning, ned til det barent træ, hvor vi fjerner hele det øverste lag af kornet, så genfarvning ikke mister din kraft. Dette kan dog kun gøres et par gange i et gulvs levetid, så undgå slipning, hvis det er muligt. Hvis glanslaget er slidt ud, men pletten stadig er i god form, skal du skifte gulvet i stedet; Dette slibepunkt fjerner kun glansen, så du kan udskifte den.

Sådan fornyer du dit Gamle Trægulve Uden Slibning

Du skal bruge:

Gulvpuffer
Gulv screening puder i tre slidniveauer, fra tung til fin
Støvsuger
Polyurethan
Gulvglans applikator med langt håndtag
Fin sandpapir

Trin 1
Læg en gulvpuffer med sin tyngste screening pad. Buff gulvet og kør maskinen med retningen af ​​brædderne og bevæge dig vej gennem rummet fra den ene kant til den anden, og tag det øverste lag af den eksisterende glans. Skærm hele gulvet. Vakuum grundigt.

Trin 2
Læg bufferen med et medium slibepude. Buff gulvet igen, på samme måde som før, for at tage den sidste glans op. Støvsuger området.

Trin 3
Buff gulvet en tredje og endelige gang, med dit fineste sandpapir for at glatte og rengøre overfladen. Resultatet skal være et fuldstændigt kedeligt og fladt gulv med hele glansen væk, men med den oprindelige plet stadig på plads.

Trin 4
Rør din kan af polyurethan forsigtigt og undgå at ryste den. Hæld en polyurethanpulver nær hjørnet af gulvet, der er længst væk fra indgangen. Hæld det i en linje vinkelret på gulvbrædderetningen.
Trin 5
Sæt applikatoren i glansen og træk den langsomt bagud, over gulvbrædderne, i samme retning som plankerne. Tilsæt mere polyurethan og gentag, trække den over hele længden af ​​gulvet og derefter tilbage. Gør hele gulvet og lad det tørre i otte til 10 timer.
Trin 6
Buff den tørrede glans med fint sandpapir meget let for hånden.
Trin 7
Læg et andet lag polyurethan på samme måde som den første. Lad det tørre. Håndsand og vakuum.
Trin 8
Lav et tredje lag polyurethan. Lad det stille i 48 timer, før gulvet bruges.

 

Denne artikel er lavet i samarbejde med Gulvservice firmaet NC Gulve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *