Kategorier
Mode, Design & Livsstil

Monsoon Hair and Make-up

Monsoon Hair and Make-up – en dygtig og eksklusiv frisør på Gammel Kongevej, i hjertet af Frederiksberg!

Monsoon er en frisør for dig der sætter pris på at blive hørt, samt ønsker topprofessionel service. Monsoon’s team består af fire dygtige frisører, samt en forretningsfører. Udover at være en frisørsalon, så består vores team også af to uddannede make-up artister, som kan ligge din make-up til hverdag eller fest!

Service og kunden i fokus

Du kan være sikker på at du som kunde hos Monsoon Hair and Make-up, altid bliver ydet den bedste service af en af vores fire frisører. Vi ønsker tæt samarbejde med vores kunder, og vi ved at mennesker og hår er forskellige, så vi tilpasser altid klipningen eller behandlingen til den individuelle kunde.

Vi har erfaringen og ekspertisen!

Alle Monsoon’s frisører har lang erfaring og ekspertise inden for branchen, og vi sørger altid for at være opdateret omkring nye klippe teknikker og tendenser inden for make-up. Vi vil altid gerne forbedre os, sådan at vi kan gøre det bedst mulige stykke arbejde, for hver individuelle kunde der besøger vores salon! Derfor deltager vi ofte i inspirationskurser og arrangementer.

Derudover har vi også stået for hår og make-up på flere af Dr og Tv2’s film og serie produktioner. Det er nogle af grundende til at Monsoon har vokset sig til at blive en af de aller bedste frisører i København

Læg vejen forbi vores salon, eller kontakt os

Står du og mangler en pålidelig frisør, der forstår at skabe de resultater du ønsker, så er Monsoon den rette frisør for dig!Vi elsker at se nye ansigter i vores salon, og vi byder dig velkommen med et smil.

Kom ind til en kaffe og en snak, eller hvis du blot har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på tlf: +4533214545

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *