Kategorier
Penge & Økonomi

Hurtig lån

Hvis du står i en situation, hvor du skal bruge nogle penge nu og her – Da kan det i nogle tilfælde være besværligt, at skulle ned forbi banken for at få et lån, derfor kan det i nogle tilfælde sagtens være en god idé at tage et hurtig lån online.

Forbrugslån

Der findes mange typer af hurtig lån, og de går under flere navne bl.a. kviklån, SMS lån, mobil lån, minilån og er alle under kategorien forbrugslån. Et forbrugslån, er også det lånet hedder, når du går i banken og skal bruge penge til stort set alt anden end til bil og hus, og et forbrugslån har altid en højere rente end f.eks. et billån eller huslån. Derfor er det altid en god idé at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige låne udbyderes rente og gebyrer for de forskellige lån, for der er ofte mange penge at spare.

Om hurtig lån

Kviklån, er ofte det online lån de fleste af od kender. Ordet kviklån, siger næsten sig selv, det er et nemt og hurtig lån at tage. For at optage et kviklån, minilån, SMS lån eller andre hurtig lån, da er der ofte nogle få regler man skal overholde, bl.a.:

  • At man er myndig (det vil sige, at man er fyldt 18 år).
  • At man er bosiddende i Danmark, Grønland eller Færøerne og er Dansk statsborger.
  • At man har en eller form for fast indkomst (Det kan være via arbejde, førtidspension, folkepension eller lignende).

I visse situationer kan der ydermere stilles flere krav omkring indkomst mv. Disse informationer finder du under den enkelte udbyder af lånet.

Når de enkelte udbydere siger hurtig lån, så mener de det – i hvert fald reklamere enkelte online banker, at du kan få godkendt og udbetalt dit lån i løbet af 45 minutter – Det kan man da kun kalde for hurtigt.

Online låneudbydere

Ligesom der findes mange låntyper, så er der også rigtig mange forskellige online banker, som tilbyder lån, de mest kendte er:

Lånlet, Vivus, Forbrugslån, ModusFinans, Leasy Minilån, Nordic lån, Ferratum, Kvik Aotomaten, Santander, Privat Lån Plus, D.E.R. og mange flere. Du kan finde en komplet liste af låneudbydere her.

An på formen af lånet, da kan man låne alt fra 100 kr. op til 75.000 kr. på et almindelig hurtig lån. De mindste lån tages ofte som et SMS lån eller Mobil lån, og de største lån tages ofte som et kviklån eller decideret forbrugslån, hvor du ved enkelte online banker kan låne op til 350.000 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *