Kategorier
Bolig & Have

Afslibning af trægulve og andre flader

Afslibning af trægulve og andre flader

Gulvafslibning er ikke kun en afslibning af trægulve, men det kan være en hel række andre ting, herunder også afslibning af alle andre vandrette flader, herunder:

  • Afslibning af Dørtrin
  • Afslibning af Trappetrin
  • Afslibning af Køkken bordplader
  • Afslibning af Vindueskarme

Det skal bemærkes, at det kun er emner i træ som kan afslibes. Beton, terazzo, marmor og andre byggematerialer som kan afslibes vil ikke være med i denne artikel. Derimod er XXX specialist i træ og trægulve som skal afslibes og friskes op.

Lad din personlighed bestemme dit gulv

Hvad skal trægulve passe til? Hvordan er farver, interiør, boligindretning, kunst og andet? Vil et lyst gulv passe til arkitekturen? Disse og mange andre spørgsmål vil trænge sig på og der må tages stilling til dem for at få et ny afslebet trægulv med det rette udseende. Et trægulv der til slut vil afspejle din personlighed og et trægulv med dit personlige præg. Idet du bevidst eller ofte ubevidst har anskaffet dig ting til hjemmet, som dybest set afspejler dig som person, vil dit trægulv og hjem have din personlighed. Det er der ikke noget mærkeligt ved for din bolig skal vise hvem du er, og det er måden hvorpå du kan føle velvære og hygge med familien.

Hvordan får jeg det rette gulv?

Man får hele tiden lyst til at flytte rundt på møbler og lave indretningen helt om. Der indkøbes nye møbler med en helt anden stilart og du falder måske over et smukt maleri som passer over sofaen? Du udvikler hele tiden og stimulerer hjemmet i bedre retning, og det er denne tendens vi er opmærksom på ved vores gulvservice. Her tilpasser vi vores rådgivning til situationen og kundens ønsker og drømme. Men vi oplyser også om:

  • Gulvrengøring
  • Gulvpleje
  • Gulvvedligeholdelse

Herefter kan du så samle dine informationer, indtryk og inspiration og vælge det der passer dig ved vores gulvfirma. Du kan endvidere bruge vores Gulvbehandling & Gulvafslibning Pris Beregner for at få et nogenlunde indblik i hvad det vil koste at få udført den valgte gulvservice.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *