Kategorier
Bolig & Have How to - Guide

Maling & Malerarbejde

Malerarbejde

Du bør ikke umiddelbart gå i gang med malerarbejdet, før du ved om det er din opgave eller din malers. Hvad mener jeg med dette? Kan du måske spørge om.

Det jeg mener, er; at noget malerarbejde er forbeholdt maleren. Det er jo ikke en lov, men det er sund fornuft. Det er selvfølgelig alt sammen noget man finder ud af, ud fra opgaven og omfanget af denne. Hvis vi siger, at dit malerarbejde går ud på, at du skal have malet hele huset, og et loft med stuk.

Disse opgaver kræver en maler af forskellige grunde

  • Malerarbejde i form af et helt hus der skal males. Dette malerarbejde er en stor mundfuld, især for en uerfaren. Det kan tage meget tid at male et helt hus. Der er mange kvadratmeter der skal dækkes. Udover dette, så kan der være mange svære kroge eller andet, som kræver noget erfaring at gebærde sig omkring. Det kan være der ligger en skrant til huset, hvilket betyder at det ikke bare er lige sådan at sætte en stige eller et stillads.
  • Malerarbejde i form af et loft med stuk. Dette kræver en erfaren maler, som kan sit kram. Hvorfor? Fordi et loft med stuk er noget af en udfordring og det kan nemt blive grimt eller ødelagt, hvis man ikke ved hvad man laver. Det er ikke umiddelbart nemt at male et loft med stuk, og den slags malerarbejde kræver tid, hårdt arbejde og viden.

Har du en masse malerarbejde? Ja? Jamen, så bør du se på hvad det er for noget malerarbejde du har med at gøre, for noget malerarbejde kræver en professionel maler.

 

Malerfirmaer fra Sjælland

Der er mange malerfirmaer på Sjælland, der er klar til at servicere kunder i lokalområdet.

Står du med en maleropgave til en bygning på Sjælland, vil det være oplagt at vælge et lokalt malerfirma. Der er mange om buddet og det giver dig gode kort på hånden.

Brug lidt ekstra tid på at finde det helt rette malerfirma og så vil du helt sikkert vælge rigtigt. Dine forudsætninger for at finde en dygtig maler, bliver i hvert fald markant bedre.

Når du står og skal vælge malerfirma, kommer her et godt råd. Mange har størst fokus på prisen, men her kommer en årsag til, at kvaliteten ligeledes bør spille en væsentlig rolle.

Vælg et malerfirma med fokus på kvalitet

Når du skal vælge et malerfirma, er det en god idé at lægge vægt på kvalitet. Maling af en tilbygning eller en facade, kommer til at være synlig 24/7, i mange år fremadrettet.

Det er altså et ærgerligt sted at spare og gå på kompromis med kvaliteten. Det er klart at det er svært at kende malerfirmaets standard på forhånd, men det er her at anbefalinger og referencer er guld værd.

Så sidder du med flere malertilbud foran dig, bør du ikke kun lægge vægt på prisen. Mange har en tendens til at lægge for stor vægt på prisen.

Det skyldes i høj grad den økonomiske krise, der har været hård ved mange familier og virksomheder. Øget prisbevidsthed er absolut ikke en dårlig ting, men i nogle tilfælde bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Når det kommer til malerarbejde, er det i hvert fald ikke stedet. Specielt fordi man godt kan finde et dygtigt malerfirma, som kan udføre et professionelt stykke arbejde, i god kvalitet.

Det gælder bare om at undersøge mulighederne ordentligt og gøre forarbejdet grundigt.

Det er ikke en opfordring til at vælge dyre malertilbud, men lad ikke prisen være den eneste væsentlige faktor, når du vælger maler, du kan sagtens vælge en dygtig maler med billig maler priser.

 

Anbefaling: Gulv- og Malerfirmaet DBF-Gulvservice, udfører alt indenfor maling, og billig gulvservice, bl.a. gulvafslibning og gulvafhøvling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *