Kategorier
Blandet Erhverv Internet & IT

IT Software i Virksomheden

IT-Software i virksomheden

Udviklingen indenfor IT software går meget stærkt i dag, og er vigtigere end nogensinde, hvor virksomhedernes afhængighedsforhold til funktionsduelige IT-systemer er steget markant. Sidder du og overvejer, om du skal foretage nogle software indkøb eller andre IT indkøb, da vil det være et godt råd, at tale med forskellige IT-firmaer, så er du sikker på at få præcist det du har brug for.

 

IT-rådgivning – Hvad skal man som virksomhed være opmærksom på?

Her er det vigtigt at du stiller spørgsmålene og ikke kommer til en eller anden smart sælger, der kun er ude på at få solgt mest muligt til dig. Husk også, at pris og kvalitet hænger sammen, når IT-infrastrukturen skal opgraderes. Nogle virksomheder betaler for lidt, hvilket ofte resulterer i mangelfulde IT-systemer. Mens andre betaler for meget og tilkøber løsninger, som overstiger virksomhedens reelle behov.

Snak med et par IT-firmaer omkring dine tanker, og stil spørgsmål. IT-firmaet skal helst gå i en tæt dialog med dig omkring jeres forretningsgang i din virksomhed, fordi du jo er den person der ekspert i din virksomheds behov.

Find også et IT-firma som ikke bare sælger dig en standard løsning, intet firma har brug for det samme når det gælder software løsninger.

 

Muligheder der kan lette arbejdsgangen

I dag findes der heldigvis meget forskelligt software, der kan lette arbejdsgangen ude i virksomhederne, f.eks. findes der software til ordrehåndtering som giver mere plads i din virksomhed, da meget papir bliver overflødigt. Sådan et system kan f.eks. også lave registrering af kunder, medarbejdere og mange andre nyttige ting. Dette system vil også kunne lette din hverdag, da der ikke skal ledes stolpe op og ned for igen at finde et bestemt dokument.

Der findes applikationer der let kan registrere dine medarbejders timer, også registrere de timer de eventuelt er ude ved kunden, gøre det let at følge din virksomhedsøkonomi, styre varelageret, varekartoteket, integration til Webshop system, hvis dette haves. Sådan en løsning integreres let med de bagvedliggende systemer du har i virksomheden i forvejen. Men her bør du sørge for at det er et IT-firma der giver en ordentlig rådgivning – både til dig, men i høj grad også til dine medarbejdere. Medarbejder vil helt sikkert få en forbedret arbejdsgang og en lang mere effektiviseret hverdag. Dine kunder vil sikkert også opleve en langt bedre kundeservice, da dine medarbejdere har bedre overblik og tid til kunden.  Ved at gøre brug af en applikations-løsning – Vil det gøre hverdagen lettere og frigive mere tid til de vigtige opgaver.

 

Anbefalet IT-Virksomhed – Inventech ApS

InvenTech har stort know-how og ekspertviden indenfor innovativt udvikling af software, hardware og it-løsninger. De levere komplette og brugbare løsninger. Med en rådgivning ud over det sædvanlige.

Følg Inventech – Google+

En kommentar til “IT Software i Virksomheden”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *