Kategorier
Samfund & Politik

Gør din støtte synlig

9. MARTS 2022

Køb en t-shirt, taske, badge, cap eller krus mm.

Gør din støtte synlig – Køb og vis din støtte til Ukraine med en “I stand with Ukraine”, “Puck Futin” eller et af de andre designs. Vi sender alt overskud fra salget videre til nødhjælpsorganisationer.

Se mere her >> Støt Ukraine

Chandize.dk – Vi donerer overskuddet fra salget

Overskuddet fra salg af disse støtte t-shirts og accessories fra Chandize vil blive doneret til organisationer, der støtter Ukraine med bl.a. humanitær- og nødhjælp i denne svære tid. Vi donerer løbende til bl.a. Unicef, Læger Uden Grænser og Røde Kors.

TV 2 og DR går sammen om støttekoncert for ofrene i Ukraine

Foruden at vise din støtte med en t-shirt eller andet fra Chandize.dk – Da anbefaler vi bestemt, at du også donerer direkte til en af de ovenstående hjælpeorganistationer eller via den nye Tv2 & DR støtte side – Sammenforukraine.dk, hvor TV2 & DR samler danskerne hen over en uge, der kulminerer med en direkte støttekoncert og samsending fra Rådhuspladsen i København lørdag 12. marts kl. 19.30, hvor der samles ind til akut hjælp til krigens ofre.

Følgende nødhjælpsorganisationer får del i det indsamlede beløb via TV2 & DR: ADRA Danmark, Amnesty International Danmark, CARE Danmark, CARITAS Danmark, Dansk Folkehjælp, DRC Dansk Flygtningehjælp, Folkekirkens Nødhjælp, International Media Support, Læger uden Grænser, Mellemfolkeligt Samvirke, Mission Øst, Oxfam Ibis, PlanBørnefonden, Red Barnet, Røde Kors, SOS Børnebyerne, UNHCR – FN’s Flygtningeorganisation og UNICEF Danmark.

Du kan læse mere om DR & TV2’s støtte arrangement her.

Internationale Hjælpeorganisationer

Chandize.dk støtte går til organisationer, der er i Ukraine eller hjælper Ukrainere på anden måde. Der er dog mange andre folkefærd og lande i verden der desværre også lider nød pga. undertrykkelse, krig, sult, fattigdom, men som ikke får den nødvendige hjælp og støtte udefra – og her er hvilken som helst hjælp meget værdsat til alle organisationer, der hjælper folk i nød.

På Lex.dk finder du en liste over forskellige internationale hjælpeorganisationer, som kan give dig en guided hjælp til at finde den organisation du måske selv vil give en smule i støtte. Vi ved at alle beløb er mere end velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *