Kategorier
Køb Online Mode, Design & Livsstil

Cool T-shirts, trøjer & Hoodies med print

Cool T-shirts, trøjer & Hoodies med print

Hoodies, trøjer og t-shirts med print er her, der og alle vegne. Vi har fundet 12 forskellige af slagsen, så du kan finde din favorit hos Chandize.dk.

Tøj & Prints til hele familien

Hos Chandize finder du tøj og accessories til både til børnene, teens og voksen. Sæt t-shirten eller hoodies sammen med jeans, uden på en langærmet bluse eller bare for sig selv. T-shirts og trøjer med print kan pifte ethvert outfit op – både når det gælder hverdag og fest.

Hos Chandize kan du finde vildt mange seje og flotte designs – Du har også mulighed for at designe dit eget tøj, firmatøj eller gaver. Du designer og vi printer og sender indenfor 48 timer.

On-Print-Demand & Bæredygtig produktion

Chandize samarbejder bl.a. med Spreadgroup, der blev grundlagt i Leipzig i 2002 og hører i dag til blandt verdens førende indenfor e-handel med on-demand tryk på tøj og accessories. Sammen med Spreadshirt tilbyder Chandize helt unikke designs og merchandize med tryk; såsom t-shirts, trøjer, krus mm.

I modsætning til de traditionelle producenter trykker vi kun de varer, som kunderne har købt på Chandize.dk. På den måde er der ingen overproduktion.

Til vores standard trykmetode, direkte digitaltryk, anvender vi bæredygtige farver, veganske farvepigmenter og en speciel vand- og strømsparende trykproces til alle vores ordre.

Hver produkt testes grundigt, før vi føjer det til vores sortiment. Vi kontrollerer holdbarheden af vores tryk og stoffer i en serie af testprint samt og meget mere.

Vi printer og sender altid din ordre indenfor 48 timer, uanset om du selv har designet din trøje, t-shirt eller om du har købt et af vores designs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *