Kategorier
Bolig & Have

Stuk og stukrosetter kan hæve prisen på din bolig ved salg

Stuk og stukrosetter vækker nok genlyd hos de fleste, der har kigget på lejligheder eller selv erhvervet sig en. Stuk og den klassiske æstetik som det bringer ind er blevet populært igen. De fleste søger en lejlighed med stuk, når de skal investere og derfor kan det betale sig at lægge stuk i sin lejlighed, hvis man går med salgstanker.

Den klassiske og fine stil

Stukrosetten er den, der hænger midt i rummet, som de fleste nok forbinder med stuk. De kan tage forskellig form, men er ofte detaljeret og sirligt udskåret i for eksempel et blomsterlignende motiv. Stukrosetten sidder i værelset, og det er altså også herfra, at der ofte hænges en lampe.

Stuk omfatter dog også alt omkring fra lister til fodpaneler. Og man kan altså sige, at det er en samlet stil til hele lejligheden. Stuk giver enhver lejlighed en klassisk og fin stil, som mange ønsker i en lejlighed. Man støder nærmest med sikkerhed på stukloft i ældre ejendomme og i gamle herskabslejligheder. Det hører altså de finere hjem til.

Man kan dog blive narret af en flot stukroset og et stukloft. De fleste tror nemlig, at den stuk og de rosetter, de støder på i lejligheder, har været der fra bygningen blev opført. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet. En stuk og stukrosetten kan nemlig sagtens indlægges i en hvilken som helst lejlighed. Man kan altså selv erhverve sig stuklister, loftlister og stukrosetter, som kan sættes op i lejligheden, så man kan opnå den fine og klassiske æstetik i en moderne lejlighed.

Hvis du vil klare det selv

Man kan altså let skabe sit eget stukloft, og det er blevet mere populært at indføre, da mange jagter lejligheder med stuk. Det kan for eksempel være en idé at indlægge stuk i din lejlighed, hvis du sidder med salgstanker. En stuk kan hæve prisen på din bolig, da det er en tiltrækning for de fleste købere med et klassisk stukloft. Altså kan udgiften ved at indlægge en stuk være godt givet ud.

Du kan let finde forskellige stuk, stuklister og rosetter på nettet, bestille dem og selv sætte dem op i din lejlighed. Man skal være opmærksom på den varierende kvalitet på stuk og stuklister. Der bruges forskelligt materiale til at producere dem, og du kan vælge at gå efter det billigste eller det bedste. Ligegyldigt hvad, så er det nødvendigt at sætte sig ind i de forskellige muligheder inden man kaster sig over et tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *