Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /customers/e/b/5/service-guide.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 398
Kategorier
Bil, MC & Både How to - Guide

Skumlanser & Snow Foam Sæbe

Skumlanser & Snow Foam Sæbe

Hvordan virker det?

Snow foam, er en blanding, du sprøjter på ved hjælp af en skumlanse, selv snow foam blandingen er et forvaskeprodukt, der skal sprøjtes på bilen, og lade sidder ca. 4-5 minutter. Det hjælper med at opløse snavs. Det gør det lettere at vaske snavset af, når du skal til at håndvaske bilen bagefter. Når du bruger en snow foam, inden ”almindelig vask”, så sidder der ikke sammen mængde snavs tilbage på bilen, og dette gør arbejdet og vasken nemmere.

Der er mange snow foam mærker til rådighed, så du kan prøve et par forskellige for at se, hvad der virker bedst for dig. Hvis du ikke har en højtryksrenser, kan du bruge slangebaserede lanser eller håndpumpede skumpistoler, men vi anbefaler at investere i en højtryksrenser.

Hvad skal man vælge?

Først og fremmest har du brug for en skumlanse. Der er mange skumlanser, at vælge imellem, både mht. snow foam og lanser. Men vi anbefaler at tjekke disse skumlanser ud; Monello skumlanse, skumlanse til nilfisk – De er både gode at arbejde med, og de giver et godt tykt skum, der hjælper med at løfte snavs. Og med hensyn til snow foam, da anbefaler vi bl.a. Monello Foam, Nanolex Prewash og Sam´s Snow Foam.

Obs! Før du begynder at skumme bilen af, er det bedst at bilen er helt tør, det forhindrer skummen fra at glide af, så hvis det har regnet eller du allerede har skyllet ned i bilen, er det måske bedre at lade det tørre, før du skummer bilen.

Skum Konsistens

Et almindeligt kendt problem er, at få den rette konsistens ved skumdannelsen. Hvis det er for meget fortyndet (for meget vand), vil det bare glide af bilen, derfor vil skummen ikke sætte sig og hjælpe med at opløse snavs. Dette vil gøre det til en meningsløs øvelse.

Med de forskellige formler, der anvendes af forskellige snow foam mærker, er det ikke muligt at rådgive om den rigtige formel til brug. Afhængigt af den bilsæbe (snow foam) du køber, skal du sørge for at læse og følge de specifikke instruktioner nøje for at sikre, at skummet virker sådan som det skal.

Snow Foam Video Guide

Se denne video nedenfor om, hvordan du bruger snow foam, ved hjælp af en skumlanse af Morten Bang Larsen fra Shopbilpleje.dk:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *