Kategorier
Fritid, Hobby & Rejser How to - Guide Mode, Design & Livsstil

Gode råd til når du skal holde fest

Om du skal holde en fødselsdag, guldbryllup eller en anden fest, så er der mange ting der skal være styr på for at festen går godt, herunder kommer vi med nogle gode råd til festen.

Inviter i god tid

Inviter gerne dine gæster i god tid, specielt hvis din fest ligger i ferieperioder, f.eks. i sommerferien. Da mange af gæsterne selv bestiller rejser eller planlægger andre ting i ferien, hvor folk derfor selv er booket op. Hvis du endnu ikke er sikker på hvor det skal holdes, så kan du også bare få dine kommende gæster til at reservere en speciel dag, hvorefter de får tid og sted senere.

Hvilken type fest skal du holde?

Gør op med dig selv hvilken type fest, du gerne vil give dine gæster. Er festen ude eller holdes den hjemme. Skal gæsterne overraskes og underholdes eller aktiveres, så de selv skaber festen eller skal de blot spise, danse og drikke? Beslut hvor mange penge du vil bruge på festen og lav derefter et overordnet budget.

Få hjælp til festen

Hvis du beslutter dig for selv at holde festen i haven eller lignende, f.eks. en god sommerfest i telt, da kan man nemt leje telt, stole, ja selv duge, køleskabe, tallerkener, bestik og anden service. Du kan hurtigt finde det på Google, hvis du søger efter stole, borde, duge mm., så bare søg efter ”stoleudlejning” og f.eks. hvis du bor i København, så kan man søge efter ”bordudlejning København”, ”leje af duge København” mm., så finder du helt sikkert et firma der tilbyder festudlejnings udstyr.
Du kan også lade venner og familie hjælpe til med rengøring, borddækning mm. Og sørg endelig for at have hjælp til servering/oprydning i køkkenet, da man ellers vil være bundet op på dette under festen. Når festen først er i gang er det befriende at kunne slippe tøjlerne og nyde det hele uden at tænke på opvask.

Tidsplan & mad

Lav gerne en overordnet tidsplan over festens afvikling. Dels får man et overblik over indholdet i festen, dels kan man bedre styre ”flowet”, så man ikke sidder for længe over maden, at der bliver tid indslag, til at mingelere, danse og drikke cocktails, øl og vand. Hvis du ikke har hjælp i køkkenet til madlavning, opvask mm., så kan det sagtens betale sig at købe mad udefra, ligesom man kan betale sig fra at få leverandøren af servicen, borde og stole, til at ”tage opvasken” – En del service, bord- & telt udlejningsvirksomheder tilbyder nemlig at tage opvasken, dvs. du behøver ikke vaske servicen igen ved afleveringen.
Med disse få gode råd, så burde du kunne holde en god fest.

Leje af borde og stole Herlev

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *