Kategorier
Bolig & Have

Sommerhus eller Helårshus? Nybyggerbasen ApS gør det nemt for dig!

Nybyggerbasen ApS
Skal du bygge nyt hus eller sommerhus? Skal det være typehus eller arkitekttegnet? Hvor meget må det koste per kvadratmeter? Vil du bygge i Øst- eller Vestdanmark? Hvilket byggefirma vægter miljørigtige løsninger? Hvem er billigst, og hvem er bedst? Hvor får du mest hus for dine penge?

Der er mange ting man skal forholde sig til, når man vil bygge. Nybyggerbasen.dk giver dig på kort tid et godt overblik over markedet og mulighederne blandt de mange forskellige byggefirmaer.

I vores søgemaskine skal du blot vælge det område, du ønsker at bygge dit nye drømmehus i, og herefter skal du krydse af, om du ønsker et helårshus eller et sommer-/fritidshus.

KONCEPTET
Vi ønsker at gøre det nemt og enkelt for vores brugere at få overblik over markedet og mulighederne blandt de mange forskellige byggefirmaer. Vi ved at mange af vores besøgende allerede har gjort sig en lang række tanker omkring, hvordan deres nye drømmehus skal se ud.

Vi ønsker at hjælpe dig med at undersøge, hvem der skal stå for byggeriet af drømmeboligen. Vores mission er at du trygt og sikkert vælger byggefirma med vores hjælp.

I vores søgemaskine skal du blot vælge det område, du ønsker at bygge dit nye drømmehus i, og herefter skal du krydse af, om du ønsker et helårshus eller et sommer-/fritidshus. Herefter får du en række yderligere muligheder for at læse mere om byggefirmaerne, ligesom du har mulighed for at bestille yderligere materiale.

Ønsker du hjælp undervejs, er du altid velkommen til at ringe til os på 31 26 50 68. Foretrækker du at skrive, kan du sende en mail til Nybyggerbasen på info@nybyggerbasen.dk. Vi vender tilbage med svar på din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *