Kategorier
Køb Online Mode, Design & Livsstil

Kasketter og Solbriller til Børn

Tilbud på Tøj & Accessoires til Børn

Vi er nu i marts, og vi venter vel alle på at foråret rigtig gør sit indtog og dernæst sommeren. Man håber jo også at vejret bliver godt i påsken allerede, hvis det gør, så er det jo også vigtigt at børnene er klædt rigtigt på. Har de solbriller, kasketter, nederdele, shorts, knickers osv., eller er det hele et nummer for lille fra sidste år.

Det vil være træls at stå i 20 graders varme, og kun kan give børnene lange varme bukser på. Vi har derfor fundet nogle virkelige gode tilbud på bl.a. solbriller & kasketter. Solbrillerne og kasketterne er alle fra Babykidz, der er en ny Dansk Webshop med alt fra babytøj, tøj til børn, accessoires til piger og drenge, skole & fritids ting, såsom skoletasker, penalhuse, skriveartikler. De har også et stort legetøjs udsalg, hvor du finder stærkt nedsatte priser på bl.a. Sylvanians, Trash Packs mfl.

Alle nedenstående priser er fra d 17/3-2017, og kan derfor godt være ændret siden.

Solbriller til Børn

Vi har fundet disse rigtige designer pige solbriller, til Kun kr. 79,95,-. Der er også et lignende designer par, der vil være super til drenge, dette er set til Kun kr. 50,- på tilbud, også ved BabyKidz.

Pige-solbriller

 

 

 

 

 

 

 

Er du vild med Disney, da har vi også fundet disse børne solbriller til både piger og drenge, f.eks. disse Cars Solbriller til kr. 59,95,-. Du kan også finde Minnie Solbriller, Mickey Solbriller og Cars Solbriller.

Cars-Solbriller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal din dreng være rigtig sej, så findes der ikke noget sejere end en børne Kasket med Batman vs. Superman, denne findes i 2 varianter og koster Kun kr. 149,-.

Sort-Drenge-Cap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til din pige, da har vi fundet disse eksklusive caps eller kasketter til piger, med perler. De fås kun ved BabyKidz.dk. De er set til Kun kr. 149,-. Kasketterne kan findes i flere farver, bl.a. i turkis, hvid og sort, samt en lyserød farve.

Pink pige Cap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan sagtens finde flere kasketter, solbriller, samt stort udvalg af shorts, polo, t-shirt og nederdele til børn ved BabyKidz.dk.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *