Kategorier
Køb Online

Den bedste bilvask sæbe

Hyppige bilvaske med det rette udstyr vil kunne holde din bils farve levende og som ny. Der findes bilvask sæber, der alle annoncere, at de er de bedste. Men hvilke virker faktisk, og holder hvad de lover.

Vi har testet flere førende mærker på markedet, og vi kommer med vores bilvask sæbe top 3 nedenfor.

Vask af bil

At vaske bilen, er ofte et ugentligt ritual for bilentusiaster. Der er faktisk en masse glæde i bilpleje- det at se resultatet af rengøringen og poleringen, giver en glæde, så den næste køretur er en man vil være stolt af. Bortset fra den æstetik, da vil man jo også bare gerne forlænge levetiden af malingen og lak, som giver bilen en lang levetid og flot finish.

Hvis man har forsømt din bils udvendige del i flere år, da kan lakskader være uoprettelig. Derfor er det vigtigt at vaske bilen ugentligt, med det rette udstyr og bil shampoo. Hvis vasken af bilen ikke er udført korrekt eller ofte nok, så kan bilen ende med dybe ridser og skader, der vil føre til kedelig mat maling og udvikling af rust. For at holde bilen i topform, da er en bilvask det første skridt, og det at vælge den passende type sæbe er et godt udgangspunkt. Selv i vintermånederne, når det er koldt og vådt udenfor, da er det faktisk endnu vigtigere med bilvasken, da malingen tit får slå-rustpletter fra salt og vejplove, der bruges til at holde sne og is fra vejene. Lader mad det sidde på køretøjet hele vinteren, da vil det beskadige malingen, give en kedelig glans, og efterlade ridser og gøre det meget vanskelige at fjerne. En god rengørings rutine vil sikre, at disse elementer fjernes ofte før varige skader opstår.

Valg af sæbe

Mange vasker deres biler med opvaskemiddel, desværre kan denne handling beskadige din bils maling og klar lak finish. Det vil også fjerne voks og fugemasser, der holder køretøjet pænt, og beskytter de udvendige dele fra vejrets og vejens elementer. Valget af en sæbe, der er specielt designet til køretøjer vil bevare bilernes maling og finish. Dette er den bedste måde, hvorpå man kan at sikre, at bilen vil holde sig flot. Vi har testet mange forskellige mærker til at komme med vores top 3 anbefalinger.

Top 3 bilvask shampoo anbefalinger

  1. Nanolex Pure Shampoonanolex-pure-shampoo

    Vores Testvinder – Nanolex Pure Shampoo

Vores Testvinder – Denne bilvask shampoo uden voks af absolut bedste kvalitet. PH-neutral shampoo med ekstra god skumeffekt og rengøringsevne. Er set ved shopbilpleje.dk til kr. 115,-.

 

  1. Nanolex Reactivating Shampoo

Nanolex Reactivating Shampoo er shampoo + voks, designet til effektivt rengøre og beskytte lakken i ét trin.

 

  1. PoorBoys Super Slick & Suds

En god bilvask shampoo uden voks. Denne shampoo er det sikre valg til en hver bilejer som ønsker kvalitet og pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *