Kategorier
Blandet Erhverv Fritid, Hobby & Rejser

Stesscoach Anders Elholm Jeppesen

Som stresscoach primært i Aalborg og Frederikshavn kender Anders Elholm Jeppesen alt til det stigende pres som mange danskere oplever:

’Jeg møder mange af de stressede danskere og hører deres oplevelser omkring manglende trivsel, højt sygefravær og en generel følelse af at være drænet eller udmattet’.

I sin virksomhed Elholm Coaching, der har lokaler både i Aalborg og Frederikshavn, tager Anders Elholm Jeppesen imod kunder, som arbejder indenfor mange forskelligartede brancher, begge køn, alle aldre og meget forskellige stillingsbetegnelser.

’Fælles for mine kunder er et ønske om at kunne finde ro, komme bedre i forbindelse med sig selv, sine følelser og sin intuition. Helt basale ting for vores trivsel, såsom lystbetonede aktiviteter, ’nede’-tid og motion er blevet helt bortprioriteret i en meget travl hverdag, hvor man sigter efter at gøre det perfekt på alle livsområder på en gang – vi vil det hele og vi vil det NU!’

Smeden Thomas fortæller:

’Jeg gik ned med stress og en depression for nogle år siden.
Jeg er så stille og roligt kommet på benene igen, men ramte så et punkt, som jeg ikke kunne komme over ved egen hjælp – jeg så kun blokeringer, ikke løsninger og det kørte bare rundt i ring for mig, jeg stod stille, kom ikke videre, fik det ikke bedre, tværtimod!

Anders har fået mig på ret kurs igen, ved at ændre en lille smule på mit perspektiv af tingene og min tankegang.’

Kontakt Elholm Coaching

Har du stress eller kender du nogen der har stress, så kan stresscoach Anders Elholm Jeppesen kontaktes på 51935003 eller mail info@elholm-coaching.dk .

 

Tags:Stresscoach Aalborg. Stresscoach Frederikshavn.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *