Kategorier
Blandet Erhverv

Kontrakter skal være enkelt og billigt

Du kender det måske allerede!

Du skal have udfærdiget en kontrakt, men da du ikke er uddannet jurist, eller har baglommen fuld af penge, så er det en udfordring, at komme i gang med at nå i mål med det færdige resultat.

I løbet af de sidste mange år, er den teknologiske udvikling, gået stærkt frem og der er i dag et hav af digitale muligheder, for at lave standard kontrakter, uden du skal lægge det store arbejde i det selv, eller have en 5 årig juridisk uddannelse, for at leje et værelse ud, eller udleje et erhvervslejemål til en anden virksomhed.

Der findes rigtig mange spillere på markedet, der gerne vil hjælpe dig emd at udfylde dine kontrakter, nogle, mere teknologiske end andre.

Hos kontrakter.nu, har de specialiseret sig i, at gøre det enkelt og billigt at lave erhvervslejekontrakter og andre kontrakter, for både private og erhvervsdrivende, til lave priser, med en minimal indsats for ig som bruger, så du kan bruge din tid på de ting der er sjove, frem for dem der kan trække tænder ud på selv den mest tålmodige.

Indtil nu, har den traditionelle metode været, at man kontakter en advokat og får udfærdiget en kontrakt, der passer til det formål man har, inden den underskrives.

Men

Faktum er; at man uden problemer kan genbruge store dele af den information der er, uanset om der er tale om en privat kontrakt, eller en erhverskontrakt, da der er mange forskellige ting, der går igen i alle disse kontrakter.

Tager man fx. en erhvervslejekontrakt, så er formålet jo det samme, imens kun lejer, udlejer og de praktiske detaljer, ift. lejemålet kan ændres til noget nyt, uden det giver nogle juridiske problemer med kontraktens gyldighed efterfølgende.

Har du dog stadig brug for en specialbygget kontrakt, så er der også massere af muligheder derude, hvor du kan blive guidet igennem, hurtigt og enkelt, såfremt du er villig til at betale det, det koster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *